Kariyer OSGB ile Menemen Ticaret Odası %20 İndirim Sözleşmesinde Anlaştı

Kariyer OSGB ile Menemen Ticaret Odası %20 İndirim Sözleşmesinde Anlaştı

01072016 tarihi itibari ile tüm iş yerlerinin aylık iş sağlığı ve güvenliği hizmeti almak zorunda olduğu yeni dönemde Menemen Ticaret Odası olarak üyelere fayda sağlamak adına Kariyer OSGB ile indirim sözleşmesi imzalandı.

01072016 tarihi itibari ile tüm işyerlerinin aylık iş sağlığı ve güvenliği hizmeti almak zorunda olduğu yeni dönemde Menemen Ticaret Odası olarak üyelere fayda sağlamak adına Kariyer OSGB ile indirim sözleşmesi imzalandı.

Kariyer OSGB, 6331 Sayılı yasa kapsamında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nın yetkilendirmesi ile mevzuatın gerektirdiği fiziki ve tıbbi donanıma sahip olmakla birlikte, bünyesinde İşyeri Hekimleri, Sağlık personelleri ile İş Sağlığı ve Güvenliği Hizmetlerini yerine getirmekte
 
Kariyer OSGB 6331 Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu Yönünden;

• Risk Analizi ve Acil durum eylem planları kontrolü
• İlgili Birimlerin oluşturulmasının kontrolü,
• İş kazası ve meslek hastalıkları yönünden önleyici tedbirler hakkında bilgilendirme,
• İş sağlığı ve güvenliği mevzuatına göre mevcut risklerin tespiti ve risklerin minimizasyonu hakkında rapor sunmayı taahhüt etmektedir.
Menemen Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz GÜRAL bugün itibariyle zorunlu hale gelen iş sağlığı ve güvenliği hizmeti için üyelerimize fayda sağlamanın önemine değinerek “Kariyer OSGB ile daha önceden süregelen görüşmelerimize istinaden anlaşmamızı resmiyete dökerek Menemen Ticaret Odası üyelerine % 20 indirim fırsatı sağlayan sözleşmemizi imzaladık, umarım tüm üyelerimize ve vatandaşlarımıza faydası olan bir çalışma olur” dedi. Kariyer OSGB yetkilisi Kadir Albayrak, firmasının baretlerini hediye ederek Menemen Ticaret Odası adına hayırlı olmasını diledi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.