Karma Retro yeni şarkısını çıkardı!

Karma Retro yeni şarkısını çıkardı!

Karma Retro, 2018 yazında İzmir’de kuruldu ve kurulduğu günden itibaren İzmir ve çevre illerde halihazırda düzenli sahne alıyor

Grubun Vokalinde Ecem Çelik, gitarda Rutkay Tanışan, bas gitarda Orcan Dalkırmaz ve davulda Celal Arda Turan‘dan oluşan Alternatif Rock grubu, Rock müziği modern tarzlarla buluşturmayı hedefliyor.  Aynı liseden mezun Ecem ve Rutkay bir müzik grubu kurma planıyla bir araya geldiler. Ecem daha önce beraber müzik yaptığı arkadaşı Orcan’a bas gitaristlik için teklif götürdü, Rutkay’ın yeni tanıştığı arkadaşı Arda da baterist olarak gruba dahil olduktan sonra ekip son halini aldı. Kendi müziğini ve tarzını oluşturmak isteyen grup kısa zamanda beste üretmeye başladı ve ilk single “Düşündüm Dün Gece” bütün dijital platformlarda klibiyle 3 Şubat 2020‘de dinleyiciyle buluştu. Şarkının sözleri Ecem Çelik tarafından yazıldı. Müziği ise Ecem Çelik ve Rutkay Tanışan‘a ait. Düzenleme grubun kendisi tarafından oluşturuldu.

 Grup üyelerinin bilgileri şu şekilde; 

Vokalist Ecem Çelik 1 Kasım 1996 İzmir doğumlu. 4 yaşından beri şarkı söylüyor. Şan ve müzik eğitimi aldı. Dokuz Eylül Üniversitesi Fransızca Öğretmenliği bölümü öğrencisi.  Gitarist Rutkay Tanışan 16 Ocak 1997 İzmir doğumlu. Gitar ve müzik eğitimi aldı. 15 yaşından beri gitar çalıyor. Yaşar Üniversitesi Uluslararası Ticaret ve Finansman bölümü öğrencisi.  Bas Gitarist Orcan Dalkırmaz 21 Haziran 1997 Bandırma doğumlu. Gitar ve müzik eğitimi aldı. 15 yaşından beri bas gitar çalıyor. Celal Bayar Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümü öğrencisi.  Baterist Celal Arda Turan 2 Haziran 1997 Elazığ doğumlu. 16 yaşından beri bateri çalıyor. Dokuz Eylül Üniversitesi İşletme bölümü öğrencisi.   Karma Retro "Düşündüm Dün Gece"  çalışmasını Noya Yapım etiketi ile tüm dijital platformlarda dinleyebilirsiniz.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum