KARSAN'dan huzurevinde konser

KARSAN'dan huzurevinde konser

Karşıyaka Sanat Derneği (KARSAN), Örnekköy Zübeyde Hanım Huzurevi'nde konuklara konser verdi.

Karşıyaka Sanat Derneği (KARSAN) "Biz Bize Türk Sanat Müziği Korosu" Örnekköy Zübeyde Hanım Huzur evinde, huzurevi sakinlerine muhteşem bir Türk Sanat Müziği konseri verdi. Şef Mustafa Seven yönetiminde solu ve koru şarkılarla, günün ve geçmişin ünlü eserlerini seslendiren KARSAN Biz Bize Türk Sanat Müziği Korosu konserlerinin ikinci bölümlerinde de, huzurevi sakinleriyle de birlikte göbek attı. Şef Mustafa Seven "güzel bir gün geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Keyifli bir konser verdik. Hepimiz çok m utlu olduk. Bu tip konserlerimizi devam ettireceğiz" dedi.

KARSAN yöneticisi ve koro sanatçısı Muhsin Gürmen, huzurevi sakinleriyle birlikte olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederken, "güzel bir gün geçirdik. Huzurevi sakinlerini mutlu görmek bizleri çok mutlu etti" dedi.

Karşıyaka Sanat Derneği Başkanı Avni Erboy'un "Sosyal Sorumluluk projeleri"ne büyük önem verdiğini ve bu konser için de her türlü desteği sağladığını belirten KARSAN Müdürü Mustafa Orta da, "Huzurevinde mutlu olduk. Onlarla birlikte sahnede oynadık. Harika bir gün geçirdik. Bu tip organizasyonlarımızı sürdüreceğiz. Şimdi önümüzde yeni yılda vereceğimiz 2 büyük konser var" dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.