Karşıyaka'nın mavisi doğanın yeşiliyle kucaklaşıyor

Karşıyaka'nın mavisi doğanın yeşiliyle kucaklaşıyor

Başkan Cemil Tugay'ın 4,5 yıllık görev süresi boyunca 100 bine yakın fidanı toprakla buluşturan Karşıyaka Belediyesi, daha yeşil bir Karşıyaka için Yamanlar Dağı eteklerinde dev bir orman oluşturdu.

MEDYA EGE - Doğa dostu belediyecilik anlayışıyla çalışmalarını sürdüren Karşıyaka Belediyesi, daha yeşil bir Karşıyaka için hizmetlerine ara vermeden devam ediyor.

Belediye bu anlayış doğrultusunda “Karşıyaka’nın mavisi, doğanın yeşiliyle kucaklaşıyor” diyerek Yamanlar Dağı eteklerindeki 231 bin 905 metrekare alan üzerinde kente nefes aldıracak dev bir orman oluşturduklarını duyurdu.

Sosyal medya üzerinden konuya ilişkin yapılan paylaşımda “Karşıyaka’mızın mavisini yeşille kucaklaştıracak orman alanında toprağın organik yapısını zenginleştirdik, yağmur suyunu toplayacak doğal sistemler kurduk, 22 çeşit binlerce fidanı toprakla buluşturduk” ifadeleri kullanıldı.

ic1.jpg

100 BİN FİDAN TOPRAKLA BULUŞTU

Öte yandan yapılan paylaşımda, Karşıyaka Belediyesi'nin 4,5 yıllık süreçte 100 bin fidanı toprakla buluşturduğu belirtilerek, “Şehir ve doğa uyumunu planlayarak sürdürülebilir bir hayat için Karşıyaka ile birlikte büyüyecek projemizi hayata geçirmiş olduk” denildi.

ic3.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.