Karşıyaka Belediyesi, 18 Mart hazırlıklarına devam ediyor

Karşıyaka Belediyesi, 18 Mart hazırlıklarına devam ediyor

Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, Çanakkale Zaferi ve Atatürk Devrimleri temalı ‘Bir Ulusun Doğuşu’ dans gösterisinin hazırlıklarına devam eden Halk Dansları Topluluğu’nu ziyaret etti.

Nilda Altın- Karşıyaka Belediyesi Halk Dansları Topluluğu’nun, Çanakkale Zaferi ve Atatürk Devrimleri temalı ‘Bir Ulusun Doğuşu’ dans gösterisinin hazırlıkları hız kesmeden devam ediyor. 18 Mart’ta Bostanlı’da gerçekleştirecek olan dans gösterisinin provaların Halk Dansları Topluluğu’nu ziyaret eden Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, "Karşıyakalılara bu güzel gösteriyi takip etmelerini tavsiye ediyorum." dedi.

fnkmr6ixoaiqvy9.jpg

Başkan Tugay, ziyarete ilişkin paylaşımında "Karşıyaka Belediyesi Halk Dansları Topluluğu’nun, 18 Mart’ta Bostanlı’da düzenleyeceği Çanakkale Zaferi ve Atatürk Devrimleri temalı ‘Bir Ulusun Doğuşu’ dans gösterisinin hazırlıkları devam ediyor. Ziyaret ederek provalarını izlediğimiz topluluğumuza başarılar diliyor, Karşıyakalılara bu güzel gösteriyi takip etmelerini tavsiye ediyorum." ifadelerini kullandı.

fnkmr28xsaai1pp.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.