Karşıyaka Belediyesi, babalara farkındalık eğitimi veriyor!

Karşıyaka Belediyesi, babalara farkındalık eğitimi veriyor!

Karşıyaka Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Baba Farkındalık Atölyeleri’ projesi, 0-3 yaş grubunda çocuğu olan babaların daha aktif rol almasını sağlamasını hedefliyor.

Medya Ege- Karşıyaka Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ‘Baba Farkındalık Atölyeleri’, çocuğun fiziksel, zihinsel ve duygusal becerilerin hızla geliştiği erken çocukluk döneminde kazanılan beceriler, çocuğun ailesine ve çevresine olan uyumunu kolaylaştırıyor. Bu dönemde anne ve babaların vereceği destek, çocuğun bu becerilerinin gelişmesinde büyük önem taşıyor.

Karşıyaka Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü'nün 0-3 yaş bebeği olan babalara yönelik düzenlediği Baba Farkındalık Atölyeleri’ne katılmak için 25 Temmuz 2022 Pazartesi gününe kadar başvuru yapılabilir. Projeye katılmak isteyen 0-3 yaş çocuğu olan babalar Karşıyaka Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’nün 0(232) 362 57 77 numaralı hattını arayarak başvuruda bulunabiliyor, bilgi alabiliyor.

fxcjtrwx0ae-aoj.jpg
Karşıyaka Belediyesi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğümüzün 0-3 yaş bebeği olan babalara yönelik düzenlediği Baba Farkındalık Atölyeleri’ne katılmak için 25 Temmuz 2022 Pazartesi gününe kadar başvuruda bulunabilirsiniz. Detaylı bilgi ve başvuru için 0(232) 362 57 77 numaralı hattımızdan bize ulaşabilirsiniz" ifadeleri kullanıldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.