Karşıyaka Belediyesi bağımsızlığı söyleşi ve etkinliklerle kutlayacak

Karşıyaka Belediyesi bağımsızlığı söyleşi ve etkinliklerle kutlayacak

Karşıyaka Belediyesi, İzmir’in düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yılını söyleşi ve etkinliklerle kutlayacak.

MEDYA EGE - Karşıyaka Belediyesi tarafından İzmir’in düşman işgalinden kurtuluşunun 100.yılı dolayısıyla bağımsızlık mücadelesini konu alan bir söyleşi düzenlenecek. Yazar Haluk Işık yönetiminde yapılacak olan söyleşide, Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, tarihçi ve yazarlar Doç. Dr. Mehmet Emin Elmacı ve Yrd. Doç. Dr. Öğr. Üyesi Dr. Ahmet Mehmetefendioğlu konuşmacı olarak yer alacak.

Bostanlı Güzel Sanatlar Parkı'nda gerçekleşecek olan söyleşi, 8 Eylül cuma günü saat 18.30'da başlayacak.

Karşıyaka Belediyesi'nin sosyal medya hesabından konuya ilişkin yapılan açıklamada; "Bağımsızlık onurunun 101. yılında 9 Eylül 1922'yi, bağımsızlık uğruna verilen mücadeleyi konuşacağız. Söyleşimizi yazar Haluk Işık yönetiminde konuşmacılar Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, tarihçi yazarlar Doç. Dr. Mehmet Emin Elmacı ve Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Mehmetefendioğlu'nun katılımıyla gerçekleştireceğiz. Bostanlı Güzel Sanatlar Parkı'nda 08 Eylül 2023 Cuma günü saat 18.30'da yapılacak etkinliğimize tüm yurttaşlarımızı bekliyoruz" ifadelerine yer verildi.

f5lnzffwqaam5nb.jpg

Öte yandan söyleşinin ardından 9 Eylül kutlamaları kapsamında; vals gösterisi, Belediye Tiyatro ve Halk Oyunları Topluluğu gösterisi ve Berkant Atılgan konseri gerçekleştirilecek.

Bostanlı Suat Taşer Sanat Merkezi'nde yapılacak olan kutlama, 8 eylül günü saat 20.30'da başlayacak.

Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, sosyal medya hesabından konuya ilişkin yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

"101 yıllık onur!. İşgalin başladığı ve bittiği şehir Güzel İzmir'imizin kurtuluşunu coşkuyla kutluyoruz... 08 Eylül 2023 Cuma günü saat 20.30'da Suat Taşer Sanat Merkezi'deki vals gösterisine, Belediye Tiyatro ve Halk Oyunları Topluluğu'nun performansına ve Berkant Atılgan konserine tüm yurttaşlarımızı bekliyoruz..."

f5hjh-pxwaa3xol.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.