Karşıyaka Belediyesi, Demans ve Alzheimer Bakımı için eğitim verecek

Karşıyaka Belediyesi, Demans ve Alzheimer Bakımı için eğitim verecek

Karşıyaka Belediyesi ve Dokuz Eylül Üniversitesi iş birliğinde verilecek olan Demans ve Alzheimer Bakımı Eğitimi'nde Alzheimer hastalarının evde bakımında dikkat edilecek hususlar, hayati öneme sahip uygulamalar hakkında bilgilerin paylaşılacak.

Nilda Altın Okay- Karşıyaka Belediyesi ve Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Evde Bakım Uygulama ve Araştırma Merkezi iş birliği ile Demans ve Alzheimer Bakımı Eğitimi verilecek. 16 Haziran 2022 Perşembe günü saat 10.30'da Katlı Pazar Yeri'nde bulunan Sancar Maruflu Sivil Toplum Kuruluşları Yerleşkesi’nde gerçekleşecek olan eğitim, DEÜ Evde Bakım Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Özlem Küçükgüçlü tarafından verilecek. Eğitimde, Alzheimer hastalarının evde bakımında dikkat edilecek hususlar, hayati öneme sahip uygulamalar hakkında bilgilerin paylaşılacak.

alzheimer-hasta-yakinlari-icin-pratik-bilgiler-2271-1.jpg

Karşıyaka Belediyesi resmi sosyal medya hesabından konuya ilişkin yapılan açıklamada "Karşıyaka Belediyesi ve Dokuz Eylül Üniversitesi işbirliğiyle düzenlediğimiz, Karşıyaka’da Demans ve Alzheimer Bakımı Eğitimi’mize Alzheimer hastası yakını olan Karşıyakalıları bekliyoruz." ifadelerine yer verildi.

fvnq7rawiaatiap.jpg

Detaylı bilgi için: 0(232) 324 82 68

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.