Karşıyaka Belediyesi en güzel balkon ve bahçeyi seçecek

Karşıyaka Belediyesi en güzel balkon ve bahçeyi seçecek

Karşıyaka Belediyesi tarafından düzenlenecek olan 'En Güzel Balkon ve Bahçe Yarışması' için vatandaşlara çağrıda bulunuldu.

MEDYA EGE - Karşıyaka Belediyesi tarafından, kent yaşamında yeşil dokunun önemine dikkat çekmek amacıyla düzenlenen En Güzel Balkon Bahçe Yarışması, bu yıl 21’nci kez gerçekleştirilecek.

Karşıyaka Belediyesi tarafından düzenlenen 'En Güzel Balkon Bahçe Yarışması'na başvurular, 1-22 Ekim tarihleri arasında Hoplr uygulaması üzerinden yapılıyor. Ayrıca yarışmaya ilişkin detaylar da Hoplr üzerinden duyurulacak.

279821.jpg

Yarışmada; jüri tarafından başvuru sahiplerine yapılacak ziyaretlerde; balkon ve bahçelerde kullanılan çiçek çeşitliliği, özgünlük, sürdürülebilirlik, geri dönüşüm malzemelerin kullanımı, aydınlatma ve sulama sistemleri, kent bahçeciliği, saksı ve süs eşyalarının uyumu gibi kriterlere bakılarak puanlama yapılacak ve her kategoride ilk 3’e girenler belirlenecek.

Karşıyaka Belediyesi'nin sosyal medya hesabından yarışmaya ilişkin yapılan paylaşımda ise; "Renkleri ve kokularıyla görenleri büyüleyen 'En Güzel Balkon ve Bahçeler' için kayıt yaptırmayı unutmayın! Kent yaşamında, yeşilin dokusunu artırmak ve önemine dikkat çekmek amacıyla 21. kez düzenleyeceğimiz; 'En Güzel Balkon Bahçe Yarışması' için tüm komşularımızı Hoplr üzerinden ödüllü yarışmamıza katılmaya davet ediyoruz" ifadelerine yer verildi.

f8inxgiwqaaums4.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.