Karşıyaka Belediyesi ergenlikte teknoloji kullanımına dikkat çekiyor

Karşıyaka Belediyesi ergenlikte teknoloji kullanımına dikkat çekiyor

Karşıyaka Belediyesi tarafından "Ergenlik Döneminde Teknoloji Kullanımı" atölyesi gerçekleştirilecek.

MEDYA EGE - Ergenlik dönemi teknolojik bağımlılıklar açısından kritik bir dönem olarak değerlendiriliyor. Özellikle pandemi sürecinde eve kapanma ve eğitimin dijitalleşmesi noktasında öğrencilerin teknolojik araçlara daha fazla maruz kaldığı görüldü. Bu durum özellikle çocuklara ve ergenlere yarar sağlayabildiği gibi zararlar da verebiliyor. Bu noktada ebeveynlere de önemli görevler düşüyor.

Karşıyaka Belediyesi, konuya yönelik farkındalık yaratmak ve aileleri billinçlendirmek amacıyla "Ergenlik Döneminde Aile Eğitimi" çerçevesinde "Ergenlik Döneminde Teknoloji Kullanımı" başlıklı bir atölye çalışması gerçekleştirecek.

Klinik Psikolog Simge Bulunmaz beraberliğinde yapılacak olan çalışma 20 haziran salı günü saat 14.00'da Bülent Ecevit Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek.

Kontenjan sınırı bulunan atölye çalışmasına yönelik bilgi almak isteyenler 0(232) 362 57 77 numaralı hat üzerinden iletişime geçebilir.

Karşıyaka Belediyesi tarafından konuya ilişkin yapılan paylaşım şu şekilde:

"Ergenlik döneminde teknoloji kullanımını Klinik Psikolog Simge Bulunmaz ile konuşacağız. 20 Haziran 2023 Salı günü saat 14.00'da Bülent Ecevit Kültür Merkezi'nde sınırlı kontenjanla yapılacak atölyemize 0(232) 362 57 77 numaralı hattımızdan kayıt yaptırabilirsiniz."

fygetioamaa4z-i.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.