Karşıyaka Belediyesi, gençlere yenilenebilir enerjiyi tanıtacak

Karşıyaka Belediyesi, gençlere yenilenebilir enerjiyi tanıtacak

Karşıyaka Belediyesi Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında genç nesillerin yenilenebilir enerjiyle tanışmasını sağlamak üzere programlar düzenleyecek.

MEDYA EGE - 16-22 Eylül tarihleri arasında birçok kentte kutlanan Avrupa Hareketlilik Haftası Karşıyaka Belediyesi tarafından düzenlenen programlarla kutlanacak.

Bu yıl, gençlere yenilenebilir enerji konusunda etkinlikler hazırlayan belediye, genç nesillerin yenilenebilir enerjiyle tanışmasını sağlamak üzere programlar düzenleyecek.

1-4-1-1024x682.jpg

Bu kapsamda 10-14 yaş arası öğrenciler için Sıfır Karbon Noktası ve Karşıyaka Belediyesi Güneş Enerjisi Santrali’ne ziyaret gerçekleştirilecek. 19 Eylül 2023 Salı günü 15.00 – 17.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek program için kayıt gerekiyor.

Konuya ilişkin Karşıyaka Belediyesi tarafından yapılan açıklamada "Günlük yaşantıdan sanayiye, üretim sahalarından son tüketiciye kadar her alanda fosil yakıtların yerine yenilenebilir enerji kaynaklarına yönelerek karbon ayak izimizi azaltabilir, iklim değişikliği ile mücadeleye katkı sunabiliriz. Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında genç nesillerin yenilenebilir enerjiyle tanışmasını sağlamak üzere, Sıfır Karbon Noktası ve Karşıyaka Belediyesi Güneş Enerjisi Santrali’ne ziyaret gerçekleştireceğiz. 19 Eylül 2023 Salı günü 15.00 – 17.00 saatleri arasında 10-14 yaş arası çocuklarımızın katılımıyla sınırlı kontenjan ile yapılacak gezimizle ilgili detaylı bilgi almak ve kayıt yaptırmak için 0(232) 363 57 77 numaralı hattımızı arayabilirsiniz"

f5fvj5rw0aaggyd.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.