Karşıyaka Belediyesi İkinci El Pazarı’nı yeniden kuruyor

Karşıyaka Belediyesi İkinci El Pazarı’nı yeniden kuruyor

Karşıyaka Belediyesi, kullanılabilir durumdaki eşyaları geri dönüşüme kazandırmak için İkinci El Pazarı’nı yeniden kuracak.

MEDYA EGE - Kent genelinde dayanışma ruhunu güçlendirmek ve aile bütçesine katkı sağlamak amacıyla Karşıyaka Belediyesi tarafından Bostanlı Pazar Yerinde kurulan 2. El Pazarı’nı yeniden kuracak. 5 Mayıs Pazar tarihinde 09:00 -19:00 saatleri arasında kurulacak pazar Bostanlı pazaryerinde gerçekleştirilecek.

1.png

Kullanılabilir durumdaki ikinci el giysi, oyuncak, kadın-erkek aksesuarları, antika, orijinal kitap, kaset, dergi, vb. ürünler ile elektrikli ve elektronik aletlerin satışa sunulacağı pazarda, farklı yerlere yerleştirilen; ‘Geri dönüşüm muhteşem olacak’, ‘Evde tutma hayat ver’ sloganları da yer alacak.

2-003.jpeg

Karşıyaka Belediyesi tarafından konuya ilişkin olarak yapılan açıklamada "Karşıyaka İkinci El Pazarı'nda evdeki âtıl eşyalarımızı yeni sahipleriyle buluşturuyor, yeniden kullanım kültürüne katkı sunuyoruz. Bostanlı Pazar Yerinde 5 Mayıs 2024 Pazar günü 09.00 – 19.00 saatleri arasında düzenlenecek pazarımıza tüm yurttaşlarımızı bekliyoruz." ifadeleri ile çağrıda bulunuldu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.