Karşıyaka Belediyesi İkinci El Pazarı’nı yeniden kuruyor

Karşıyaka Belediyesi İkinci El Pazarı’nı yeniden kuruyor

Karşıyaka Belediyesi, kullanılabilir durumdaki eşyaları geri dönüşüme kazandırmak için İkinci El Pazarı’nı yeniden kuracak.

MEDYA EGE - Kent genelinde dayanışma ruhunu güçlendirmek ve aile bütçesine katkı sağlamak amacıyla Karşıyaka Belediyesi tarafından Bostanlı Pazar Yerinde kurulan 2. El Pazarı’nı yeniden kuracak. 7 Nisan Pazar tarihinde 09:00 -19:00 saatleri arasında kurulacak pazar Bostanlı pazaryerinde gerçekleştirilecek.

pp.png

Kullanılabilir durumdaki ikinci el giysi, oyuncak, kadın-erkek aksesuarları, antika, orijinal kitap, kaset, dergi, vb. ürünler ile elektrikli ve elektronik aletlerin satışa sunulacağı pazarda, farklı yerlere yerleştirilen; ‘Geri dönüşüm muhteşem olacak’, ‘Evde tutma hayat ver’ sloganları da yer alacak.

afis.jpeg

Karşıyaka Belediyesi tarafından konuya ilişkin olarak yapılan açıklamada "Karşıyaka İkinci El Pazarı'nda evdeki âtıl eşyalarımızı yeni sahipleriyle buluşturuyor, yeniden kullanım kültürüne katkı sunuyoruz. Bostanlı Pazar Yerinde 7 Nisan 2024 Pazar günü 09.00 – 19.00 saatleri arasında düzenlenecek pazarımıza tüm yurttaşlarımızı bekliyoruz." ifadeleri ile çağrıda bulunuldu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum