Karşıyaka Belediyesi, müzik korolarıyla coşturacak

Karşıyaka Belediyesi, müzik korolarıyla coşturacak

Karşıyaka Belediyesi, Suat Taşer Sanat Merkezi’nde Cumhuriyetimizin 99. yıl kutlamalarına özel müzik etkinliği düzenleyecek.

MEDYA EGE- 29 Ekim tarihinde, Cumhuriyetimizin 99. yıl dönümünü kutlarken, Karşıyaka Belediyesi de kolları sıvadı. Suat Taşer Sanat Merkezi’nde ücretsiz olarak yapılacak konser, Müge Bekaroğlu şefliğinde gerçekleşecek olan Çok Sesli Koro, Gençlik ve Çocuk Korosu, Turan Baran şefliğinde Türk Halk Müziği Korosu, Hüseyin Tolu şefliğinde Türk Sanat Müziği Korosu ile 29 Ekim saat 20:00'de başlayacak.

Karşıyaka Belediyesi'nin resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Yüreklerimizde alev alev yanan Cumhuriyet aşkını 99. yılında, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda korolarımızla dillendireceğiz. Müge Bekaroğlu şefliğinde Çok Sesli Koro, Gençlik ve Çocuk Korosu, Turan Baran şefliğinde Türk Halk Müziği Korosu, Hüseyin Tolu şefliğinde Türk Sanat Müziği Korosu ile Cumhuriyet Bayramı Konserimizi gerçekleştireceğiz. 29 Ekim 2022 Cumartesi günü saat 20.00’da Suat Taşer Sanat Merkezi’nde ücretsiz olarak yapılacak bu eşsiz konsere herkesi bekliyoruz." ifadelerine yer verdi.

ff1w6zdwiaelyjp.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.