Karşıyaka Belediyesi renkli aktiviteleriyle İzmir Fuarı'nda!

Karşıyaka Belediyesi renkli aktiviteleriyle İzmir Fuarı'nda!

İzmir Enternasyonal Fuarı süresince her gün hem çocuklara hem de yetişkinlere yönelik renkli etkinliklerin gerçekleşeceği Karşıyaka Belediyesi standı, bu yıl da ziyaretçiler için çekim noktası olacak.

MEDYA EGE - Karşıyaka Belediyesi, 1-10 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan 92. İzmir Enternasyonal Fuarı’nda (İEF) Türkiye’nin ve dünyanın dört bir yanından gelecek binlerce ziyaretçiye ilçenin tanıtımını yapacak. Karşıyaka’nın çok yönlü, renkli ve çağdaş kimliğini yansıtacak olan stantta pek çok kültürel, sportif ve çevreci etkinlik gerçekleştirilecek. Yetişkinlerin yanı sıra çocuklara hitap eden aktiviteler de düzenlenecek.

Uzun havuz alanı, Tarih ve Sanat Müzesi önünde açılacak Karşıyaka Belediyesi standında doğa dostu faaliyetler kapsamında her gün karbon ayak izi ölçümü yapılacak ve sonucu belli bir seviyenin altında olan kişilere hediyeler verilecek. Tohum ekim, bez çanta, soda şişesinden dekupaj ve plastik saksı yapım atölyeleri ile Karşıyaka Belediyesi Evrensel Çocuk Merkezi’nce miniklere yönelik saksıda domates yetiştirme ve kendi kuklanı kendin yap atölyeleri düzenlenecek. Ziyaretçilere tohum ve tohumlu kalemler dağıtılacak.

“Sokak Senin” sloganıyla her çarşamba Karşıyaka’nın farklı mahallerinde çocuklara ve ailelere yönelik olarak düzenlenen renkli etkinlikler, Fuar haftasında standa taşınacak. Cordelion Mutfak Sanatları Merkezi’nin makarna yapım atölyesi konuklarla buluşacak. Bando ve Bando Trio konserleri, Halk Dansları Topluluğu gösterileri konuklara keyifli anlar yaşatacak. 7-14 yaş arasına yönelik sportif yetenek ölçüm testi ve çocuklar için yüz boyama aktiviteleri yapılacak. Judo ve aikido gösterilerinde başarılı sporcular yeteneklerini sergileyecek. Ayrıca, Karşıyaka Belediyesi tarafından haftalık olarak yayımlanan Gazete Karşıyaka’nın Fuar Özel Sayısı da stanttan ücretsiz olarak edinilebilecek. Tüm etkinliklerin gün ve saat bilgilerine Karşıyaka Belediyesi’nin sosyal medya hesaplarından ulaşılabilecek.

Konuya ilişkin belediye tarafından yapılan açıklamada “92. İzmir Enternasyonal Fuarı’nda Karşıyaka Belediyesi olarak yerimizi alıyoruz. Kültürpark içi Uzun Havuz alanı Tarih ve Sanat Müzesi önünde yer alacak standımızda her yıl olduğu gibi bu yıl da birbirinden renkli, eğlenceli ve bilgilendirici etkinliklerimizle siz değerli katılımcıları bekliyor olacağız. 1-10 Eylül 2023 tarihlerinde standımızı mutlaka ziyaret edin; geri dönüşüm, spor, sanat, gastronomi atölyelerinden konserlere birbirinden eğlenceli etkinliklerimizde bize katılın” cümleleri ile davette bulunuldu.

f4txmshxcaamwmo.jpgf4txmtmxcai3mnk.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.