Karşıyaka Belediyesi, ‘Sabah Sporu’ etkinliklerini başlatıyor!

Karşıyaka Belediyesi, ‘Sabah Sporu’ etkinliklerini başlatıyor!

Her yaşta sporu teşvik etmek ve fiziksel aktiviteleri yaygınlaştırmak amacıyla Karşıyaka Belediyesi,16 Eylül’de ‘Sabah Sporu’ etkinliklerini hayata geçiriyor

 Hafta içi her gün saat 09.00’da gerçekleştirilecek spor buluşmaları, herkese açık ve ücretsiz olacak. Karşıyaka Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenecek aktivitelere yeni sezonda; Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu, Muharrem Candaş Spor Salonu, Bostanlı Rekreasyon Alanı, 1912 Zühtü Işıl Spor Salonu ve Tersane Kafe ev sahipliği yapacak. Program kapsamında farklı noktalarda yoga, pilates, sabah sporu ve zumba gibi farklı etkinlikler düzenlenecek. Uzman eğitmenler eşliğinde yapılacak aktivitelere ilişkin 367 00 60 numaralı telefondan detaylı bilgi alınabilecek. 

karsiyaka_3966.jpg

SAĞLIKLI BİR YAŞAM İÇİN 

Her yaştan Karşıyakalıları sabah aktivitelerine davet eden Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay “Sağlıklı ve mutlu bir yaşam için fiziksel aktivitenin önemine dair farkındalık yaratmayı hedefliyor; daha fazla vatandaşımızın bilinçli şekilde spor yapmasını sağlamak istiyoruz. Bu amaçla sabah aktivitelerimizi bu sezon da sürdüreceğiz. Güne hem zinde hem de keyifli bir başlangıç yapmak isteyen herkesi etkinliklerimize bekliyoruz” dedi. 

karsiyaka_4987.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.