Karşıyaka Belediyesi sağlık söyleşileri devam ediyor

Karşıyaka Belediyesi sağlık söyleşileri devam ediyor

Karşıyaka Belediyesi, alanında uzman konuşmacıların yer aldığı farkındalık söyleşileri kapsamında bu hafta, astım hakkında bilinenler ve bilinmeyenler konusunu ele alacak.

MEDYA EGE - Karşıyaka Belediyesi, Türk Tabipler Birliği İzmir Tabip Odası iş birliğinde düzenlediği farkındalık etkinliklerine bir yenisini daha ekliyor. Bu kapsamda düzenlenen sağlık söyleşilerinde bu hafta, 'Astım Hakkında Bilinenler ve Bilinmeyenler' konusu ele alınacak. Söyleşi, Doç. Dr. Zeynep Altın moderatörlüğünde, konuşmacı Prof. Dr. Can Sevinç’in katılımıyla Çarşı Kültür Merkezi’nde 9 Kasım Perşembe günü saat 17.00'de gerçekleştirilecek.

Karşıyaka Belediyesi'nin sosyal medya hesabından söyleşiye ilişkin yapılan paylaşımda ise; "Belediyemiz ve Türk Tabipler Birliği İzmir Tabip Odası iş birliğinde düzenlenen sağlık söyleşilerinde bu hafta astım hakkında bilinenler ve bilinmeyenleri konuşacağız. Söyleşimize, konuya ilgi duyan tüm yurttaşlarımızı bekliyoruz" ifadelerine yer verildi.

f-tywoqxcaaevyx.jpg

SAĞLIK SÖYLEŞİ VE SEMİNERLERİ

Alanında uzman konuşmacıların katılım sağladığı sağlık söyleşi ve seminerlerinde her yaştan bireylerin karşılaşabileceği sağlık sorunlarına ilişkin bilgiler veriliyor. Beslenmeden egzersize, sağlıklı yaşlanmadan ruh sağlığını koruma yöntemlerine kadar geniş yelpazede konular işleniyor.
Farklı sağlık konularının işlendiği söyleşi ve seminerler ile yurttaşlar bilgilendirilirken, toplumsal farkındalığın güçlenmesine de katkı sağlanıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.