Karşıyaka Belediyesi sağlık söyleşileri ile farkındalık yaratıyor

Karşıyaka Belediyesi sağlık söyleşileri ile farkındalık yaratıyor

Karşıyaka Belediyesi, İzmir Tabip Odası iş birliği ile gerçekleştirdiği sağlık söyleşilerine kanserden korunma, erken tanı ve tarama ile devam ediyor.

MEDYA EGE - Daha sağlıklı toplum amacı doğrultusunda hayata geçirdiği projelerle fark yaratan Karşıyaka Belediyesi, İzmir Tabip Odası iş birliğinde düzenlediği söyleşilere devam ediyor.

Farklı sağlık konularının işlendiği söyleşi ve seminerler ile yurttaşlar bilgilendirilirken, toplumsal farkındalığın güçlenmesine katkı sağlanıyor.

file-1702904998003-28.png

Her yaştan bireyin yaşamında karşılaşabileceği sağlık sorunlarına dikkat çeken söyleşi serisinde haftanın konusu kanserden korunma, erken tanı ve tarama olacak.

Doç. Dr. Erkan Ekşi’nin moderatörlüğünde gerçekleştirilecek söyleşide Prof. Dr. Sevil Çağıran Kılçıksız konuşmacı olarak yer alacak.

Söyleşi, 04 Ocak 2024 Perşembe günü saat 17.00’da a Çarşı Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Karşıyaka Belediyesi tarafından konuya ilişkin yapılan açıklamada "Söyleşimize konuya ilgi duyan tüm yurttaşlarımızı bekliyoruz" cümleleri ile davette bulunuldu.

cemil-tugay-kimdir-cemil-tugay-kac-yasinda-16674863-9711-amp.jpg

Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay ise sağlık söyleşilerine ilişkin “Karşıyakalı yurttaşlarımızın her alanda bilgi ve farkındalık sahibi olması adına düzenlediğimiz söyleşi ve seminer gibi etkinliklerde uzman konuşmalarımız çeşitli konuları ele alıyor. Sağlıklı bir toplum oluşturmak için her birimize sorumluluk düştüğünü biliyor ve çalışmalarımıza bu bilinçle yön veriyoruz. Ücretsiz düzenlediğimiz etkinliklere tüm yurttaşlarımızı bekliyoruz” demişti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.