Karşıyaka Belediyesi Sportif Performans Ölçüm Merkezi Açılıyor!

Karşıyaka Belediyesi Sportif Performans Ölçüm Merkezi Açılıyor!

Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, "Karşıyaka’mıza yakışan bir tesisi daha açmaktan gurur duyuyoruz. Hayırlı olsun." sözleriyle Sportif Performans Ölçüm Merkezi açılışını duyurdu.

Medya Ege- Karşıyaka Belediyesi Sportif Performans Ölçüm Merkezi, İmbatlı Mahallesi, Cemile Suat Balcıoğlu spor salonunda açılıyor. Karşıyaka Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğüne bağlı uzman spor eğitmenleri eşliğinde ücretsiz olarak yapılacak olan sportif testlerle 16 farklı performans ve yetenek ölçümü gerçekleştirilecek.

Ebeveynlerin, ‘‘Çocuğum hangi spor dalına yetenekli? Hangi spor branşına yönlendirmeliyim? Vücut analiz sonuçları normal değerlerde mi?’’ sorularına yanıt bulacağı testler için oluşturulan randevu sistemine ilişkin açıklamada bulunan Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, "Karşıyaka’mıza yakışan bir tesisi daha açmaktan gurur duyuyoruz. Hayırlı olsun" dedi.

Başkan Tugay, merkeze ilişkin paylaşımında "Karşıyaka Belediyesi Sportif Performans Ölçüm Merkezimiz, İmbatlı Mahallesi, Cemile Suat Balcıoğlu spor salonunda açılıyor. Randevu ile 8-10 yaş arası tüm çocuklarımız, 11-18 yaş arası Karşıyakalı lisanslı sporcular merkeze gelip performans ölçümü yaptırabilirler.

cemil-tugay-sozlerimi-carpitmayin-039fd.jpg

Randevu için Karşıyaka Belediyesi web adresinden başvurabilir ya da 05492600223 numaralı telefonla bize ulaşabilirsiniz. Karşıyaka’mıza yakışan bir tesisi daha açmaktan gurur duyuyoruz. Hayırlı olsun." ifadelerine yer verdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.