Karşıyaka Belediyesi 'Unutanları Unutmuyor'

Karşıyaka Belediyesi 'Unutanları Unutmuyor'

Karşıyaka Belediyesi tarafından, Alzheimer hastalığına dikkat çekmek ve farkındalık yaratmak amacıyla söyleşi düzenleniyor.

MEDYA EGE - Karşıyaka Belediyesi ve Türkiye Alzheimer Derneği İzmir Şubesi işbirliğinde, 21 Eylül Dünya Alzheimer Günü dolayısıyla söyleşi düzenlenecek.

Alzheimer hastalığına dikkat çekmek ve farkındalık yaratmak amacıyla yapılacak olan söyleşi, Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay ve Türkiye Alzheimer Derneği İzmir Şube Başkanı Belgin Karavaş’ın katılımıyla gerçekleşecek. Karşıyaka Belediyesi Gündüz Yaşam Merkezi ile son 1 yılda yapılan çalışmaların konuşulacağı söyleşi, 21 Eylül perşembe günü saat 16.30'da Gündüz Yaşam Merkezi yanındaki alanda düzenlenecek.

Karşıyaka Belediyesi'nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada; "21 Eylül Dünya Alzheimer Günü’nde unutanları unutmuyoruz. Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay ve Türkiye Alzheimer Derneği İzmir Şubesi Başkanı Belgin Karavaş’ın katılımıyla yapacağımız söyleşide Gündüz Yaşam Merkezimizi ve 1 yılda yaptıklarımızı konuşacağız. 21 Eylül 2023 Perşembe günü saat 16.30’da Gündüz Yaşam Merkezi yanındaki alanda yapılacak etkinliğimize tüm yurttaşlarımızı bekliyoruz" ifadelerine yer verildi.

f5-omt5wcaaitnw.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.