Karşıyaka Belediyesi, üretici ile tüketiciyi aracısız buluşturacak

Karşıyaka Belediyesi, üretici ile tüketiciyi aracısız buluşturacak

Karşıyaka Belediyesi, Bostanlı Zühtü Işıl Meydanı’nda Bostanlı Yerel Üretici Buluşması düzenleyecek.

MEDYA EGE - Tüm dünyanın karşı karşıya olduğu gıda krizine karşı Karşıyaka’yı daha dirençli kılabilmek için faaliyetler yürüten Karşıyaka Belediyesi, Bostanlı Yerel Üretici Buluşması düzenleyecek. Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinlik, Bostanlı Zühtü Işıl Meydanı’nda gerçekleştirilecek.

file-1669634224726-48.png

Üreticinin ürettiği tüm ürünlerin, aracı olmadan vatandaşla buluştuğu etkinlikte İzmir’in dört bir yanından gelen yerel üreticiler yer alacak.

file-1669634224724-20.png

Karşıyaka halkını temiz, adil ve güvenilir gıdaya ulaştırma hedefi de taşıyan yerel üretici buluşmasında, üreticiler ürünlerini halkın tercihine sunacak.

Bostanlı Yerel Üretici Buluşması, 25 Haziran Pazar, 10.00 - 19.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

116009020-1669621783.jpg

Üretici stantlarını ziyaret eden ve vatandaşlarla sohbet eden Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, “İzmir’in farklı yerlerinden gelip bu buluşmada satış yapan çiftçiler, ürettiği o güzel ürünleri vatandaşımıza daha az maliyet ile en taze şekilde sunabildiler. İstiyoruz ki, vatandaşımız sağlıklı gıdaya direkt üreticiden ulaşabilsin. Bu etkinliği, Karşıyakalıların talebi nedeniyle belli periyotlarda tekrar gerçekleştireceğiz” diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.