Karşıyaka Belediyesi üretici ve tüketiciyi aracısız buluşturuyor

Karşıyaka Belediyesi üretici ve tüketiciyi aracısız buluşturuyor

Üretici ve tüketiciyi aracısız olarak buluşturmak, sağlıklı ve doğal gıdalara erişimi kolaylaştırmak için çalışmalar yürüten Karşıyaka Belediyesi, bu kapsamda ‘Yerel Üretici Buluşması’ düzenlemeye devam ediyor.

MEDYA EGE - Karşıyaka’yı daha dirençli kılabilmek için faaliyetler yürüten Karşıyaka Belediyesi, Bostanlı Yerel Üretici Buluşması düzenliyor.

image-6487327-1.jpg

Karşıyaka Belediyesi Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü, her ay Bostanlı Zühtü Işıl Meydanı’nda ‘Yerel Üretici Buluşması’ düzenleyerek üretici ile tüketici arasındaki mesafeyi ortadan kaldırıyor. İzmir’in farklı ilçe ve köylerinden çiftçilerin tezgah açtığı pazarda, üreticinin kendi imkanlarıyla, atalık tohumlarla üretip dalından toplayarak Bostanlı’ya getirdikleri taze ve doğal ürünler, tüketiciler tarafından ilgiyle karşılanıyor.

image-6487327-6.jpg

Bu hafta Bostanlı Zühtü Işıl Meydanı’nda 15 Ekim Pazar saat 10.00 – 19.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek olan etkinlikte, Karşıyaka Belediyesi tarafından kente kazandırılan Tohum Bohçası Şehit Muhittin ve Ayşe Dudu Sağıroğlu Atalık Tohum Merkezi’nin standı da yer alıyor.

image-6487327-2.jpg

Tüm dünyanın karşı karşıya olduğu gıda krizine karşı Karşıyaka’yı daha dirençli kılabilmek için faaliyetler yürüten Karşıyaka Belediyesi, İzmirlilere temiz, adil ve güvenilir gıdaya ulaşma fırsatı sunuyor.

Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, “Yerel Üretici Buluşması ile kırsalda kalkınmaya katkı sunarken, yurttaşlarımıza da kaliteli gıdalara daha az maliyetle ulaşma imkanı sağlıyoruz” dedi.

image-6487327-5.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.