Karşıyaka Belediyesi yaş almış bireylere desteğini sürdürüyor

Karşıyaka Belediyesi yaş almış bireylere desteğini sürdürüyor

Karşıyaka Belediyesi tarafından 65 yaş ve üzeri vatandaşlara yönelik evde küçük arıza, tamir ve bakım hizmeti devam ediyor. Hizmetten bugüne dek 2000'den fazla hane yararlandı.

MEDYA EGE - Yaşlı bireylere yönelik çalışmalara büyük önem veren Karşıyaka Belediyesi’nin pandemi sürecinde, 65 yaş ve üzeri vatandaşlar için başlattığı evde küçük arıza, tamir ve bakım hizmeti aralıksız devam ediyor. Tamamen ücretsiz bir şekilde verilen hizmet sayesinde evlerinde küçük arıza, elektrik problemleri, tesisat sorunları, tamir ve bakım ihtiyacı olan 65 yaş ve üzeri yaş almış büyükler, belediye ile iletişime geçerek destek alabiliyor.

f5au5j0wiaamaxx.jpg

Karşıyaka Belediyesi’nin sunduğu, evlerde küçük arıza, elektrik problemleri, tesisat sorunları, tamir ve bakım hizmetinden bugüne dek 2000'den fazla hane yararlandı.

Vatandaşlardan yoğun talep gören ve olumlu geri dönüşler alan hizmetten faydalanmak için 0 232 324 82 68 yada 444 1 575 numaralı hatlardan yararlanılabiliyor.

f5au5lixgaedheu.jpg

Konuya ilişkin açıklama yapan belediye yetkilileri vatandaşlardan yoğun bir şekilde talep aldıklarını ve geri dönüşlerin çok olumlu olduğunu belirtti. Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay ise 65 yaş ve üstü vatandaşların yalnız olmadığını vurgulayarak, "Karşıyaka Belediyesi olarak yanınızdayız, kendinizi yalnız hissetmeyin. Sorunlarınızın çözümü ve ihtiyaçlarınız için tüm kanallardan belediyemiz ile iletişime geçebilirsiniz" dedi.

file-1566979462194-50.png

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.