Karşıyaka Belediyesi Yerel Üretici Buluşması’na devam ediyor

Karşıyaka Belediyesi Yerel Üretici Buluşması’na devam ediyor

Karşıyaka Belediyesi, İklim krizi ve olası etkilerinden gıda krizine karşı kenti daha dirençli kılabilmek için düzenlediği Yerel Üretici Buluşması’na devam ediyor.

Karşıyaka Belediyesi, iklim krizi ve olası etkilerinden gıda krizine karşı kenti daha dirençli kılabilmek için, bir kez daha ‘Yerel Üretici Buluşması’ düzenliyor. İlki geçtiğimiz aylarda yapılan ve vatandaşlar tarafından ilgiyle takip edilen etkinliğin ikincisine de Bostanlı Zühtü Işıl Meydanı ev sahipliği yapacak.

file-1669634224725-67.png

Karşıyaka Belediyesi Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinlik 19 Şubat Pazar günü saat 09.00 ile 17.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek. Üretici ile tüketici arasındaki gıda tedarik zincirini olabildiğince kısaltmayı amaçlayan buluşmada, İzmir’in dört bir yanından gelen yerel üreticiler yer alacak. Karşıyaka halkını temiz, adil ve güvenilir gıdaya ulaştırma hedefi de taşıyan yerel üretici buluşmasında, üreticiler ürünlerini halkın tercihine sunacak.

116009020-1669621783.jpg

Belediye tarafından konuya ilişkin yapılan açıklamada " Karşıyaka’mızda üreteci ile yurttaşlarımızı bir araya getirdiğimiz Bostanlı Yerel Üretici Buluşması’nı 19 Şubat 2023 Pazar günü 09.00 – 17.00 saatleri arasında Zühtü Işıl Meydanı’nda gerçekleştireceğiz. Etkinliğimize tüm yurttaşlarımızı bekliyoruz." ifadeleri ile davette bulunuldu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.