Karşıyaka Belediyesi Yerel Üretici Pazarı’nı yeniden kuruyor!

Karşıyaka Belediyesi Yerel Üretici Pazarı’nı yeniden kuruyor!

Karşıyaka Belediyesi, Bostanlı Yerel Üretici Buluşması ile yerel üreticiyi tüketiciyle aracı olmadan buluşturacak.

MEDYA EGE - Karşıyaka Belediyesi Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen Bostanlı Yerel Üretici Buluşması, 17 Mart Pazar günü Bostanlı Zühtü Işıl Meydanı'nda düzenlenecek.

İzmir’in dört bir yanından gelen yerel üreticilerin kendi imkanlarıyla ürettikleri ürünleri satma imkanı bulacağı pazar, saat 09.00'dan 19.00'a kadar vatandaşların ziyaretine açık olacak.

k1.jpeg

Karşıyaka Belediyesi tarafından sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda şu ifadeler yer aldı:

“Karşıyaka’mızda üretici ile yurttaşlarımızı bir araya getirdiğimiz Bostanlı Yerel Üretici Buluşması’nı 17 Mart 2024 Pazar günü 09.00 – 19.00 saatleri arasında Zühtü Işıl Meydanı’nda gerçekleştireceğiz. Tüm yurttaşlarımızı bekliyoruz”

k4.png

Tüm dünyanın karşı karşıya olduğu gıda krizine karşı Karşıyaka’yı daha dirençli kılabilmek için faaliyetler yürüten Karşıyaka Belediyesi, Yerel Üretici Pazarı ile üreticinin ürettiği tüm ürünler, aracı olmadan vatandaşla buluşuyor.

k2.png

İzmir’in dört bir yanından gelen yerel üreticileri vatandaşla buluşturan pazarda Karşıyaka Belediyesi tarafından kente kazandırılan Tohum Bohçası Şehit Muhittin ve Ayşe Dudu Sağıroğlu Atalık Tohum Merkezi’nin standı da yer alıyor. Vatandaşlara dağıtılan tohumların toprağa ekimi ve büyütülmesi konusunda bilgiler de veriliyor.

k3.png

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum