Karşıyaka Belediyesi, yıl sonu sergisi açılıyor!

Karşıyaka Belediyesi, yıl sonu sergisi açılıyor!

Karşıyaka Belediyesi ile Karşıyaka Halk Eğitimi Merkezi işbirliğinde düzenlenen kurslarda üretilen el işi ürünler ve sanat eserleri, Ali Rıza Bodur Eğitim Merkezi’nde sergilenecek.

Nilda Altın Okay- Karşıyaka Belediyesi ile Karşıyaka Halk Eğitimi Merkezi işbirliğinde Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü Kurslar Şefliği tarafından düzenlenen kurslarda üretilen el işi ürünler ve sanat eserleri yıl sonu sergisinde Karşıyakalılar ile buluşacak. 13 Haziran 2022 Pazartesi günü saat 14.00’da Ali Rıza Bodur Eğitim Merkezi’nde açılacak olan sergi, iki gün boyunca ziyaret edilebilecek.

5e14785dd3806c0ff466d7f3.jpg

Karşıyaka Belediyesi tarafından sergiye ilişkin yapılan açıklamada "Belediyemiz ve Karşıyaka Halk Eğitimi Merkezi işbirliğinde Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü Kurslar Şefliği’mizin düzenlediği kurslarda üretilen el işi ürünler ve sanat eserlerinden seçkiyle hazırlanan yıl sonu sergimizi açıyoruz. 13 Haziran 2022 Pazartesi günü saat 14.00’da Ali Rıza Bodur Eğitim Merkezi’nde açacağımız ve 2 gün boyunca ziyarete açık olacak sergimize tüm Karşıyakalıları bekliyoruz." ifadelerine yer verildi.

fulbtduwqaeij-t.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.