Karşıyaka Belediyesi'nden Avrupa Hareketlilik Haftası'nda ödüllü proje yarışması

Karşıyaka Belediyesi'nden Avrupa Hareketlilik Haftası'nda ödüllü proje yarışması

Karşıyaka Belediyesi tarafından Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında, 'Gelecek Enerjini Koru' ana temalı, ödüllü bir proje yarışması düzenleniyor.

MEDYA EGE - Karşıyaka Belediyesi, Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında ödüllü proje yarışması düzenliyor.

'Gelecek Enerjini Koru' ana temalı yarışmaya Karşıyaka’da bulunan tüm lise öğrencileri katılabiliyor. Her yarışmacının bir projeyle katılabileceği yarışmanın son teslim tarihi, 11 Eylül olarak belirlendi.

Yarışmaya katılacak eserlerde aranan şartlar ise şu şekilde;

-Yarışmaya gönderilecek proje dosyasında; projenin anlatıldığı en fazla 500 kelimelik bir açıklama yazısı ve projeye ait en fazla 5 fotoğraf ya da 2 dakikalık video görüntüleri yer almalıdır.

-Yarışmaya gönderilen proje açıklama yazısının, sol alt köşesine öğrencinin adı soyadı, sınıfı, okulu ile velinin telefon numarası bilgilerini içeren bilgi notu yazılmalıdır.

-Proje evrakları zarf içine konularak, kapalı şekilde teslim edilmelidir. Zarf üzerine de öğrencinin adı soyadı, sınıfı, okulu ile velinin telefon numarası yazılmalıdır.

-Yarışmaya katılacak eser sahiplerinin velileri;

Ek-1 Veli İzin Dilekçesi,
Ek-2 Sosyal Medya Veli İzin Belgesi,
Ek-3 Açık Rıza Onayı,
Ek-4 Aydınlatma Metni imzalayarak, kapalı zarf içinde bulunan proje dosyası ile birlikte Karşıyaka Belediyesi giriş katında bulunan Halkla İlişkiler alanına teslim edilmelidir.

-Her yarışmacı, yarışmaya yalnızca bir resim ile katılabilir.

Detaylı bilgi almak için 0(232) 362 57 77 numaralı hattan yararlanılabiliyor.

Karşıyaka Belediyesi'nden konuya ilişkin yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Genç Karşıyakalılar, geleceği tasarlamaya hazır mısınız?

Karşıyaka Belediyesi, Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında ödüllü proje yarışması düzenliyor. 'Gelecek Enerjini Koru' ana temalı yarışmaya Karşıyaka’da bulunan tüm lise öğrencileri katılabilir. Yarışmaya göndereceğiniz projenizi en fazla 500 kelimelik bir açıklama yazısı ve projeye ait en fazla 5 fotoğraf ya da 2 dakika ve 200mb boyutu aşmayan video görüntüleri ile birlikte iletebilirsiniz. Proje açıklamanızın sol alt köşesine katılımcının adı-soyadı, sınıfı, okulu ve velisinin telefon numarası içeren bir bilgi notu yazmayı unutmayın. Hazırladığınız açıklama yazısı, görsel materyaller ve veli izin formlarını, üzerinde bilgilerinizin yazılı olduğu kapalı bir zarf içinde Karşıyaka Belediyesi Ana Hizmet Binası Hızlı Çözüm Masalarına elden teslim etmelisiniz. Her yarışmacının bir proje katılabileceği yarışmanın son teslim tarihi 11 Eylül 2023 Pazartesi günü. Detaylı bilgi almak için 0(232) 362 57 77 numaralı hattımızı arayabilirsiniz.

f43idfsw8aa4k3o.jpg

f43iej8waaa2ih5.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.