Karşıyaka Belediyesi'nden ekonomiye ve çevreye katkı sunacak eğitim

Karşıyaka Belediyesi'nden ekonomiye ve çevreye katkı sunacak eğitim

Tasarruf ve çevre odaklı bir belediyecilik anlayışıyla hareket eden Karşıyaka Belediyesi, ekonomiye ve çevreye katkı sağlamak amacıyla vatandaşlara Kompost Eğitimi verecek.

MEDYA EGE - Karşıyaka Belediyesi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, vatandaşlara Karşıyaka'da Doğaya Dönüşüm Projesi kapsamında Kompost Eğitimi vereceğini duyurdu.

Çöpe giden yiyeceklerin, ağaç, dal ve yaprak parçalarının; çürütülmesi, öğütülmesi sonucu elde edilen doğal gübre anlamını taşıyan kompost, çevreye ve ekonomiye büyük katkı sağlıyor.

Karşıyaka Belediyesi'nin tasarruf ve çevre odaklı bir belediyecilik anlayışıyla hareket ederek vatandaşlara vereceği Kompost Eğitimi ile organik atıkların yeniden değerlendirilmesi ve evsel atıkların azaltılması hedefleniyor.

Kayıt gerektirmeksizin katılım sağlanabilen eğitim, 8 eylül cuma günü 14.30'da Şehit Muhittin ve Ayşe Dudu Sağıroğlu Tohum Merkezi'nde gerçekleşecek.

Karşıyaka Belediyesi tarafından kompost eğitimine ilişkin yapılan paylaşımda, "Ekonomi ve çevreye büyük katkı sağlayan kompostu evimizde üreterek organik atıklarımızı yeniden değerlendirecek, evsel atıklarımızı azaltacağız. 8 Eylül 2023 Cuma günü saat 14.30'da Şehit Muhittin ve Ayşe Dudu Sağıroğlu Tohum Merkezi'nde gerçekleşecek kompost eğitimine kayıt gerekmeksizin tüm Karşıyakalıları bekliyoruz" ifadelerine yer verildi.

f5qe7cuxqaagvd1.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.