Karşıyaka Belediyesi'nden 'En Güzel Balkon Bahçe Yarışması'

Karşıyaka Belediyesi'nden 'En Güzel Balkon Bahçe Yarışması'

Karşıyaka Belediyesi tarafından, 21. En Güzel Balkon Bahçe Yarışması düzenlenecek.

MEDYA EGE - Karşıyaka Belediyesi tarafından, kent yaşamında yeşil dokunun önemine dikkat çekmek amacıyla düzenlenen En Güzel Balkon Bahçe Yarışması bu yıl 21’nci kez gerçekleştirilecek.

Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, sosyal medya hesabından yarışmaya ilişkin bir çağrı yaparak Karşıyakalılara seslendi. Başkan Tugay çağrısında "Renkleri ve kokularıyla görenleri büyüleyen 'En Güzel Balkon ve Bahçeler' için geri sayım başladı... Kent yaşamında, yeşilin dokusunu artırmak ve önemine dikkat çekmek amacıyla 21. kez düzenleyeceğimiz; 'En Güzel Balkon Bahçe Yarışması' için tüm komşularımızı Hoplr üzerinden ödüllü yarışmamıza katılmaya davet ediyoruz" cümlelerine yer verdi.

file-1566979462194-50.png

Jüri tarafından başvuru sahiplerine yapılacak ziyaretlerde; balkon ve bahçelerde kullanılan çiçek çeşitliliği, özgünlük, sürdürülebilirlik, geri dönüşüm malzemelerin kullanımı, aydınlatma ve sulama sistemleri, kent bahçeciliği, saksı ve süs eşyalarının uyumu gibi kriterlere bakılarak puanlama yapılacak ve her kategoride ilk 3’e girenler belirlenecek.

balkon.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.