Karşıyaka Belediyesi'nden eşler arası iletişimi güçlendirecek etkinlik

Karşıyaka Belediyesi'nden eşler arası iletişimi güçlendirecek etkinlik

Karşıyaka Belediyesi, eşler arasında kurulan iletişimi güçlendirmek adına 'Eşler Arası Güçlü İletişim Programı' düzenliyor.

MEDYA EGE - Karşıyaka Belediyesi ile Koç Üniversitesi iş birliğinde; eşler arasındaki iletişimi kuvvetlendirmek, tarafların fikir ve düşüncelerini dürüstçe paylaşmalarını ve karşılıklı beklenti ile ihtiyaçların anlaşılmasını sağlamak amacıyla 'Eşler Arası Güçlü İletişim Programı' düzenleniyor.

cift.jpg

Tüm çiftler için tamamen ücretsiz olan programa kayıt yaptırmak veya program hakkında bilgi almak isteyen vatandaşlar, 0 232 362 57 77 numaralı hat ve Cumhuriyet Mah. Bülent Ecevit Kültür Merkezi adresinden yararlanabiliyor.

Karşıyaka Belediyesi tarafından konuya ilişkin yapılan paylaşımda; "Eşler arasında kurulan iletişim, tarafların fikir ve düşüncelerini dürüstçe paylaşması, karşılıklı beklenti ve ihtiyaçların anlaşılması, böylece aidiyet ve bağlılık duygularının artmasıyla mutlu bir aile yaşantısını getirecektir.

Karşıyaka’mızda yaşayan çiftlere yönelik Koç Üniversitesi işbirliği ile düzenlediğimiz Eşler Arası Güçlü İletişim Programı’nda tüm bu konulara detaylarıyla değineceğiz.

Bülent Ecevit Kültür Merkezi’nde ücretsiz olarak gerçekleştirilecek program hakkında detaylı bilgi almak ve katılmak için 0(232) 362 57 77 numaralı hattımızı arayabilirsiniz" ifadelerine yer verildi.

f2b1hpawiaeyxok.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.