Karşıyaka Belediyesi'nden farkındalık yürüyüşü

Karşıyaka Belediyesi'nden farkındalık yürüyüşü

Engelliler Haftası kapsamında Karşıyaka Çarşı’da düzenlenen farkındalık yürüyüşüne katılan Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, "Karşıyaka’mızda engellerin olmadığı bir toplumsal hayat oluşturmak için çalışıyoruz." dedi.

Nilda Altın Okay- Karşıyaka Belediyesi, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası kapsamında düzenlenen etkinliklere Karşıyaka Çarşı’da gerçekleştirilen farkındalık yürüyüşü ile başladı. Kısa Süreli Engelli Dinlenme Merkezi, Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme Vakfı İzmir Şubesi, Karşıyaka Kent Konseyi Engelliler Meclisi, Karşıyaka Halk Eğitimi Merkezi 27 Yaş ve Üzeri Zihinsel Engelliler Kurs Merkezi öğrencileri ile birlikte yürüyüşe katılan Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, "Karşıyaka’mızda engellerin olmadığı bir toplumsal hayat oluşturmak için çalışıyoruz." dedi.

fszcopsxoaqz-o.jpg

Başkan Tugay, etkinliğe ilişkin paylaşımında "Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’müzün organizasyonuyla, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası kapsamında yapacağımız toplumsal farkındalık yaratacak etkinliklerimizi Ata’mızın huzurunda gerçekleştirdiğimiz açılış töreniyle başlattık. Kısa Süreli Engelli Dinlenme Merkezi’mizde kurslarımıza katılan öğrencilerimiz, Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme Vakfı İzmir Şubesi, Karşıyaka Kent Konseyi Engelliler Meclisi, Karşıyaka Halk Eğitimi Merkezi 27 Yaş ve Üzeri Zihinsel Engelliler Kurs Merkezi, Karşıyaka’da bulunan okullarımızın öğrencileri ve Karşıyakalıların katılımıyla Karşıyaka Çarşı’da farkındalık yürüyüşü gerçekleştirdik. Karşıyaka’mızda engellerin olmadığı bir toplumsal hayat oluşturmak için çalışıyoruz." ifadelerini kullandı.

fszcoldwqaetikn.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.