Karşıyaka Belediyesi'nden sağlığa çağrı: Matını al gel

Karşıyaka Belediyesi'nden sağlığa çağrı: Matını al gel

Karşıyaka Belediyesi, sabah sporunu kapalı alanlara taşıdı. Belediye tarafından yapılan açıklamada "Sabah sporu, yoga, pilates, tüm vücut antrenmanı ve HIIT Cardio dersleri için matını al gel" ifadelerine yer verild.

Yaz aylarında Karşıyakalı yurttaşların katılımıyla açık havada gerçekleştirilen sabah aktiviteleri kış mevsiminin gelişiyle birlikte Karşıyaka Belediyesi’ne bağlı spor salonlarında devam ediyor.

file-1697544440077-69.png

Karşıyaka Belediyesi’ne bağlı spor salonlarında düzenlenen sabah sporu aktivitelerine, her yaştan Karşıyakalı yurttaş yoğun bir katılım gösteriyor. Belediye Spor İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen aktivitelere bu sezon da hafta içi her gün Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu, 1912 Zühtü Işıl Spor Salonu ve Muharrem Candaş Spor Salonu ev sahipliği yapıyor. Aktiviteler saat 09.00’da başladıktan sonra yaklaşık bir saat sürüyor. Sabah aktivitelerinde uzman eğitmenler eşliğinde sabah sporu, yoga, pilates, tüm vücut antrenmanı ve HİİT Cardio dersleri yapılıyor. ‘Matını al gel’ çağrısıyla düzenlenen ücretsiz etkinliklere tüm yurttaşlar katılabiliyor.

file-1697544440075-76.png

Belediye tarafından yapılan açıklamada "Karşıyaka’mızda güne sporla başlıyoruz. Sabah sporu, yoga, pilates, tüm vücut antrenmanı ve HIIT Cardio dersleri için matını al gel. Aktivitelere tüm spor severleri bekliyoruz" cümleleri ile davette bulunuldu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.