Karşıyaka Belediyesi'nden şehit ve gazi yakınlarına destek

Karşıyaka Belediyesi'nden şehit ve gazi yakınlarına destek

Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay ile İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi Uğurtaş arasında iş birliği protokolü imzalandı.

Medya Ege- Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi (İAOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi Uğurtaş, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Karşıyaka Şubesi Başkanı Halil Taşçı, Şehit Polis Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Yüksel Çelik, Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Recep Doğru ile bir araya geldi.

fl3p3sxxmasbeon.jpg

Gerçekleştirilen görüşmede, İAOSB ile Karşıyaka Belediyesi arasında iş birliği protokolü imzalanmasını sosyal medya hesabından duyuran Başkan Tugay, "Vatan uğruna canlarını vermiş şehitlerimizin, gazilerimizin ailelerine hizmet etmekten onur duyuyoruz." dedi.

fl3p2-0xiaiwfrz.jpg

Başkan Tugay, imzalanan protokole ilişkin paylaşımında "Şehit ve Gazilerimizin ailelerine iş fırsatı yaratmak adına bugün; İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi (İAOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi Uğurtaş, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Karşıyaka Şubesi Başkanı sayın Halil Taşçı, Şehit Polis Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı sayın Yüksel Çelik, Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı sayın Recep Doğru ile bir araya geldik. Belediyemiz ve İAOSB arasında işbirliği protokolü imzaladık. Vatan uğruna canlarını vermiş şehitlerimizin, gazilerimizin ailelerine hizmet etmekten onur duyuyoruz." ifadelerini kullandı.

fl3p3vxxmaqul9t.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.