Karşıyaka Belediyesi’nin Sivil Toplum Yerleşkesi’ne büyük ilgi

Karşıyaka Belediyesi’nin Sivil Toplum Yerleşkesi’ne büyük ilgi

Karşıyaka Belediyesi tarafından yapılan Sancar Maruflu Sivil Toplum Yerleşkesi, geçtiğimiz yıllarda hizmete açılmıştı. Hizmete açılan yerleşke dernekler ve vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü.

MEDYA EGE – 2022 yılında yapımı tamamlanan ve faaliyete geçen Karşıyaka Belediyesi Sancar Maruflu Sivil Toplum Yerleşkesi hizmet vermeye devam ediyor. İzmir'de çok sayıda sivil toplum kuruluşuna önderlik yapmış olan gazeteci, yazar, vefa insanı Sancar Maruflu’nun ismini alan yerleşkede; 49 adet dernek ofisi, 2 toplantı salonu, 1 çok amaçlı salon, 1 kütüphane, derneklerin adres gösterebileceği 225 posta kutusu, emzirme odası ve kadın kooperatifinin işleteceği kafeterya yer alıyor.

gh91zlcwaaafysu.jpeg

Sosyal Medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Karşıyaka Belediyesi, Sivil Toplum Yerleşkesi’nin hizmet vermeye devam ettiğini belirterek, “İzmir’e sunduğu hizmetler ve kattığı değer ile adı İzmir ile özdeşleşen değerli büyüğümüz Sancar Maruflu’nun adını verdiğimiz merkezimizden 98 sivil toplum kuruluşu dernek faydalanıyor” notunu düştü.

gh91y7mx0aahijb.jpegfile-1650262563762-1.png

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.