Karşıyaka Bilim Şenliği başlıyor

Karşıyaka Bilim Şenliği başlıyor

Endüstri 4.0’a hazır bireyler yetiştirmeyi hedefleyen STEM eğitimini Türkiye’de ilk uygulayan okul olan Bahçeşehir Okulları ile Karşıyaka Belediyesi’nin ortaklaşa düzenlediği Karşıyaka Bilim Şenliği’nin ikincisi başlıyor.

Endüstri 4.0’a hazır bireyler yetiştirmeyi hedefleyen STEM eğitimini Türkiye’de ilk uygulayan okul olan Bahçeşehir Okulları ile Karşıyaka Belediyesi’nin ortaklaşa düzenlediği Karşıyaka Bilim Şenliği’nin ikincisi başlıyor. TÜBİTAK tarafından desteklenen ve “Ne biliyoruz ki?” sloganıyla yapılacak olan şenliğe, 13-15 Ekim arasında Mavişehir’de bulunan Karşıyaka Bilim Müzesi ev sahipliği yapacak. Bilim insanlarıyla, bilime ilgi duyan her yaştan insanı bir araya getirecek olan şenlikte, Bahçeşehir Okulları öğretmenleri ziyaretçi çocuklarla çeşitli atölye çalışmaları gerçekleştirecek.

Bilim kültürünün toplumda yaygınlaştırılmasının amaçlandığı üç günlük etkinlik programında, Fen, Matematik, Uzay Bilimi ile ilgili eğlenceli stantlar, deney atölyeleri, oyunlar ve seminerler de yer alacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.