Karşıyaka Birliği Hatıra Ormanı’nın İlk Fidanları Dikildi

Karşıyaka Birliği Hatıra Ormanı’nın İlk Fidanları Dikildi

Karşıyaka Çevre Derneği, “Adım Adım Karşıyaka Birliği Hatıra Ormanı” sloganı ile başlattığı kampanya ile Bayraklı Tünelleri üstünde bulunan ağaçlandırma alanına ilk fidanları dikti. 

Daha yeşil bir Karşıyaka için Karşıyaka Çevre Derneği tarafından başlatılan ve İzmir Orman Bölge Müdürlüğü’nün desteği ile “Adım Adım Karşıyaka Birliği Hatıra Ormanı” sloganı ile başlatılan kampanya kapsamında ilk fidanlarını Bayraklı Tünelleri üstünde bulunan ağaçlandırma sahasına dikildi. Kampanya kapsamında ilk olarak 200 fidan Karşıyakalı çevreciler tarafından toprakla buluşturuldu. 

Çevreyle ilgili gündelik yaşam içerisinde daha duyarlı ve güzel bir çevre için çalıştıklarını belirten Karşıyaka Çevre Derneği Başkanı İsmail Balkan, “Doğayı korumak yalnızca devletin tek başına başarabileceği bir iş değildi. Devletin, gönüllü sivil toplum örgütlerinin ve bireylerin birlikte çalışması gerekmektedir. Oluşturmak istediğimiz ‘Karşıyaka Birliği Hatıra Ormanı’ için ilk fidanlarımızı diktik. Bizlere destek veren İzmir Orman Bölge Müdürlüğü, Sivil Toplum Kuruluşları, siyasi parti temsilcileri ve çevreci Karşıyakalılara desteklerinden dolayı teşekkür ederiz” diye konuştu.
 
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.