Karşıyaka Çocuk Korosu, vatandaşlardan büyük ilgi gördü!

Karşıyaka Çocuk Korosu, vatandaşlardan büyük ilgi gördü!

Karşıyaka Belediyesi Çok Sesli Koro ve Çok Sesli Çocuk Korosu Konseri'ne katılan Belediye Başkanı Cemil Tugay, "Şef Müge Bekaroğlu'na, koristlerimize, orkestraya, konserde emeği geçenlere ve katılan tüm Karşıyakalılara teşekkür ediyoruz." dedi.

Nilda Altın Okay- Karşıyaka Belediyesi ile Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi iş birliğinde Karşıyaka Belediyesi Çok Sesli Koro ve Çok Sesli Çocuk Korosu Konseri düzenlendi. Suat Taşer Sanat Merkezi'nde gerçekleşen ve Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay'ın da katıldığı etkinlik, vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü.

fufmgrzwaae7lsc.jpg

Müge Bekaroğlu'nun şefliğini üstlendiği konserde, 7'den 70'e tüm koro üyeleri, başarılarıyla misafirlerinin beğenisini topladı. Minik koristlere çiçek takdim eden Başkan Tugay, "Harika bir akşam geçirdik. Şef Müge Bekaroğlu'na, koristlerimize, orkestraya, konserde emeği geçenlere ve katılan tüm Karşıyakalılara teşekkür ediyoruz." dedi.

fufmgjuxsaeiuxv.jpg

Başkan Tugay, etkinliğe ilişkin paylaşımında "Belediyemiz ve Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle, Orkestra Müdürlüğümüz tarafından düzenlenen Karşıyaka Belediyesi Çok Sesli Koro ve Çok Sesli Çocuk Korosu Konserimizi, Karşıyakalıların katılımıyla Suat Taşer Sanat Merkezi'nde gerçekleştirdik. Müge Bekaroğlu'nun şefliğini üstlendiği konserde 7den 70'e tüm koro üyelerinin başarıyla seslendirdiği eserlerle harika bir akşam geçirdik. Şef Müge Bekaroğlu'na, koristlerimize, orkestraya, konserde emeği geçenlere ve katılan tüm Karşıyakalılara teşekkür ediyoruz." ifadelerini kullandı.

fufmgndxoae-scy.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.