Karşıyaka Cumhuriyet Korosu'ndan anlamlı konser

Karşıyaka Cumhuriyet Korosu'ndan anlamlı konser

Karşıyaka Cumhuriyet Korosu Sanat Yönetmeni Şef Hüseyin Tolu deprem bölgesindeki yardımlara katkıda bulunmak amacıyla konser düzenleyecek.

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremi sonrasında devam eden yardım kampanyaları için sanat dünyası da seferber oldu. Yaraların sarılabilmesi amacıyla tiyatrolar, konserler ve sergiler, depremzedeler için sahnelenmeye devam ediyor.

İzmir'de de bu kapsamda Sanat Yönetmeni genç ve başarılı Şef Hüseyin Tolu, Karşıyaka Cumhuriyet Korosu olarak 7 Haziran çarşamba akşamı 20.15'te ''Enkaz Altında Kalan Enstrümanların Sesleri'' başlıklı bir konser verecek.

Bostanlı Suat Taşer Sanat Merkezinde düzenlenecek olan ve Yusuf Nalkesen şarkılarının söyleneceği bu özel konserde bir çok sürprizinde olacağını söyleyen Hüseyin Tolu, ''Depremde enstrümanını kaybetmiş ve yerine yeterli kalitede enstrüman alamamış 6 Müzisyen kardeşimize enstrüman yaptırıyoruz. Tüm müzik severleri bu özel geceye bekliyoruz'' dedi.

Sosyal medya hesabında da paylaşım yapan Tolu, şu ifadeleri kullandı:

''28 Yıl Müzik, 18 Yıl Koro Şefliği hayatımda bir çok konserde görev almaktan hep onur ve gurur duydum ancak bu sefer hayatımın en anlamlı en özel konseri için Karşıyaka Cumhuriyet Korosu ile huzurlarınıza çıkıyoruz.

Bizleri büyük heyecanla hazırlandığımız anlamı ve önemi çok büyük konserimizde yalnız bırakmayacağınıza yürekten inanıyorum. Gelin Şarkılarımızı hep birlikte tek bir ağızdan söyleyelim.

Tarih: 07 Haziran 2023 Çarşamba

Saat: 20:15

Yer: Bostanlı Suat Taşer Sanat Merkezi"

347423872-159687476943693-3535311007564806380-n.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum