Karşıyaka, gurur gününü coşkuyla kutlayacak!

Karşıyaka, gurur gününü coşkuyla kutlayacak!

Karşıyaka Belediyesi, Karşıyaka Spor Kulübü'nün armasında 96 yıldır Ayyıldız’ı taşımanın gururunu büyük bir coşkuyla kutlamaya hazırlanıyor.

Nilda Altın Okay- Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Karşıyaka Spor Kulübü'nü cumhurbaşkanı sıfatıyla ikinci kez ziyaret ederek kulübe bizzat armasında ay-yıldız taşıma onuru verdiği tarih olan 24 Haziran 1926'nın 96'üncü yıl dönümü Karşıyaka'da coşkuyla kutlanacak. Karşıyaka Belediyesi tarafından düzenlenen kutlama etkinlikleri gün boyunca devam edecek.

Karşıyaka Belediyesi tarafından etkinlik programında ilişkin yapılan paylaşımda "Karşıyaka’mızın armasında 96 yıldır Ayyıldız’ı taşımanın onurunu yaşıyoruz. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün verdiği bu kutsal emanetin yıl dönümünü hatırasına yaraşır şekilde yapacağımız bir dizi etkinlik ile kutlayacağız." ifadelerine yer verildi.

fv10hmwx0aacjbs.jpg

Etkinlikler 24 Haziran Cuma günü saat 09.30’da Zübeyde Hanım Anıt Mezarı ziyareti ile başlayacak, saat 10.00’da Karşıyaka ve Atatürk Fotoğraf Sergisi, saat 17.30 Semra Aksu Atletizm Parkı açılış töreni, saat 19.00’ kano, yelken ve bisiklet korteji toplanma, Atatürk Anıtı’na çiçek sunumu, Demokrasi Meydanı’ndan kortej ile devam edecek. Kutlamalar saat 20.30’da Yasemin Kafe önü konser alanında Sirmc ve Yeni Türkü konseri ile tamamlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.