Karşıyaka Kent Konseyi’nde iklim değişikliği değerlendirildi

Karşıyaka Kent Konseyi’nde iklim değişikliği değerlendirildi

Gündemde iklim değişikliğinin olduğu Karşıyaka Kent Konseyi toplantısına katılan Başkan Tugay, "Hepimizin hayatını tehdit edecek çevre felaketleri her yıl artarak devam ediyor. Bir an önce herkesin katıldığı önlemleri almak zorundayız." dedi.

Medya Ege- Karşıyaka Kent Konseyi iklim çalışma grubu toplantısına katılan Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, toplantıya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Başkan Tugay, açıklamasında "Bugün Kent Konseyi toplantı salonunda gerçekleştirilen Karşıyaka Kent Konseyi iklim çalışma grubu bilgilendirme toplantısına katıldık. Küresel ısınmanın nedenleri, sebep olduğu kuraklık, yangınlar, doğal ekosistemlerin bozulması üzerine değerlendirmeler yapıldı.

feoutc1x0aebb7d.jpg

Halkımızın bu konuda bilgi ve bilinç eksikliğinin giderilmesi ve toplumsal katılımcı önlemlerin hızla alınması yönünde ortak görüş paylaşıldı.

Dünyanın iklim açısından geri dönüşümsüz bir noktaya ulaşması çok yakın. Hepimizin hayatını tehdit edecek çevre felaketleri her yıl artarak devam ediyor. Bir an önce herkesin katıldığı önlemleri almak zorundayız." ifadelerine yer verdi.

feoutctxoakl-w5.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.