Karşıyaka Kitap Kulübü edebiyat tutkunlarını buluşturmaya devam edecek

Karşıyaka Kitap Kulübü edebiyat tutkunlarını buluşturmaya devam edecek

Avukat Behçet Akal Kitap Kulübü, “Her kitap yeni bir dünya, birlikte keşfedelim” sloganıyla düzenlediği edebiyat buluşmalarını yeni yılda da sürdürmeye devam edecek. 

Kitapseverler, 2020’nin ilk etkinliğinde Şilili Yazar Luis Sepulveda’nın ‘Aşk Romanları Okuyan İhtiyar’ kitabını konuşacak, eser üzerine düşüncelerini paylaşacak. Etkinlik, talep üzerine bu kez hem gündüz hem de akşam saatlerinde gerçekleştirilecek. İlk buluşma 3 Ocak Cuma günü saat 11.00’da, ikincisi de 6 Ocak Pazartesi saat 19.00’da başlayacak. Çarşı Kültür Merkezi içerisindeki Büyüktanır Homeros Kütüphanesi’nde yapılacak etkinlik herkese açık olacak. 

‘Kitap Kulübü’ projesi ile okuma alışkanlığının artmasına katkı sağlamayı ve toplumda kitap sevgisini artırmayı hedeflediklerini aktaran Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay “Avukat Behçet Akat Kitap Kulübü bünyesindeki buluşmalarımızı bundan sonraki süreçte de farklı eserler üzerine, her ayın ilk pazartesi ve ilk cuma günü gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Her yaş grubundan ve her kesimden edebiyatseverleri etkinliklerimize bekliyoruz” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.