Karşıyaka Korolar Güç Birliği Projelerine başlıyor!

Karşıyaka Korolar Güç Birliği Projelerine başlıyor!

Karşıyaka'da faaliyet gösteren güçlü dernek korolarıyla müstakil koroların bir araya gelerek oluşturduğu Karşıyaka Korolar Güç Birliği, önümüzdeki dönemde Karşıyaka Belediyesi önderliğinde yapabileceği projeler için toplantı yaptı.

Karşıyaka Korolar Güç Birliği İcra Kurulunu oluşturan İsmail Erkan, Avni Erboy ve Mustafa Orta bir araya gelerek, 7 Temmuzda başlayacak olan Park Konserleri için son bir görüşme yaptı. Oluşturulan projelerin Karşıyaka Belediye Başkanlığına sunulması ve onaylanacak konserler için hazırlıkların başlatılmasına karar verildi.

Karşıyaka Korolar Güç Birliği adına açıklama yapan İsmail Erkan, "Karşıyaka'da önemli bir yer edinen ve faaliyetleriyle ses getiren, toplumun takdirini toplayan 12 dernek, 6 bağımsız koro olarak oluşturduğumuz Karşıyaka Korolar Güç Birliği sivil toplum örgütlerimizin bir üst kuruluşu gibi hareket etmektedir. Amacımız, yetkili merciler ve devlet erkânını tek tek ziyaret ederek zaman kaybına neden olmaktansa, Güç Birliği olarak birlikte hareket ederek hedefe daha kolay ulaşmaktır. Bir elin nesi var. İki elin sesi var mantığıyla yola çıkıp, Karşıyaka'da daha da büyük ses getirecek projelere güçlerimizi birleştirerek imza atacağız. Bünyemizdeki dernekler tabela derneği değil, gerçekten iş yapan, faaliyet gösteren ve toplum bilinciyle hareket eden dernekler. En kısa zamanda projelerimizi faaliyete geçirip, Karşıyaka'da müzik, sanat ve spor için neler yapabileceğimizi kanıtlayacağız" dedi.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.