Karşıyaka Mavişehir Lions Kulübü'nden eğitime destek!

Karşıyaka Mavişehir Lions Kulübü'nden eğitime destek!

Karşıyaka Mavişehir Lions Kulübü geçen yıl eğitim masraflarını üstlendiği Menemen Şehit Kemal Ortaokulu 8'inci sınıf öğrencisi Havin Kılıç'a bu yıl büyük bir sürpriz yaptı

İzfen Koleji Genel Koordinatörü Özgür Soman ile Akademik Kurul Başkanı Ali Yavuz, 12 yaşındaki Havin Kılıç ile annesi Yasemin Akkaya ve Karşıyaka Mavişehir Lions Kulübü'nün Kurucu Başkanı Dilek Soylu bir araya geldi.

“İzfen Koleji'ne emanet”

Başka bir yardım organizsayonunda İzfen Koleji'nin yöneticileriyle tanışma fırsatı bulduğunu ifade eden Dilek Soylu, kendilerine Havin'nden bahsettiğini, başarılı ve hedefleri olan bir öğrenci olduğu anlattığını söyledi. Havin'i, annesi Yasemin Akkaya'nın tek başına okutmaya çalıştığını ve bu yardımla birlikte ailenin büyük bir yükten kurtulacağını ifade eden Dilek Soylu, “İzfen Koleji yetkilileri böyle bir zamanda bir kız çocuğuna destek olarak onun geleceğine sahip çıktılar. Eğitiminden geri kalacak başarılı bir öğrencimizi 4 yıl boyunca okutacaklar. Kendilerine sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi. 

“Tereddüt etmedik”

İzfen Koleji'nin henüz ilk yılında verecekleri bursla bir aileye katkıda bulunmanın sevincini yaşadıklarını belirten İzfen Koleji Genel Koordinatörü Özgür Soman ise “Dilek Soylu bize Havin'i anlatınca burs vermeyi tereddütsüz kabul ettik. O artık bizim öğrencimiz. Okulumuza kayedeceğiz ve 4 yıl boyunca bizimle olacak. Aynı zamanda üniversiteye hazırlık sürecinde de Bostanlı Kişisel Gelişim Kursu'na da devam edecek. Hepimize hayırlı olsun” dedi.

“Ben de destek olacağım”

Okul hayatı boyunca ders notlarının çok iyi olduğunu, okul ve ilçe derecelerinin bulunduğunu anlatan Havin Kılıç ise “Bana güvenen büyüklerimin beklentilerini boşa çıkarmayacağım. Yapılan bu desteğin ne kadar önemli olduğunu biliyorum. Büyüdüğümde ben de benim durumumda olan öğrenci kardeşlerime derslerinde başarılı olabilmeleri için yardımda bulunacağım” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.