Karşıyaka Rotary Kulübü’nden Torunlar Atletizm Şampiyonası

Karşıyaka Rotary Kulübü’nden Torunlar Atletizm Şampiyonası

Karşıyaka Rotary Kulübü’nün Türkiye Atletizm Federasyonu iş birliğinde 35. sini düzenlediği Torunlar Atletizm Şampiyonası'nda giren sporcular ödüllendirildi.

Karşıyaka Rotary Kulübü’nün başlattığı ve Türkiye Atletizm Federasyonu çatısı altında gerçekleşen 35. Torunlar Atletizm Şampiyonasında sona gelindi. 30, 40, 50, 60, 75, 100, 800 ve bin metre yarışları ile uzun atlama, yüksek atlama, cirit ve gülle atma dallarında 6-13 yaş aralığındaki 724 sporcunun katıldığı yarışlarda dereceye giren sporcular ödüllerini aldı.

35-torunlar-atletizm-sampiyonasi-foto-10-1.jpg

Uluslararası Rotary 2440. Bölge Federasyonu Başkanı Nedim Atilla dereceye giren sporculara madalyalarını takarak 35 yıldır devam eden yarışların bu sene sekteye uğraması söz konusuyla ilgili verdiği mücadeleden dolayı Karşıyaka Rotary Kulübü’ne teşekkür etti. Dereceye giren sporcular madalya ve teşekkür belgelerinin yanı sıra akıllı saat, ihtiyaç sahibi 20 çocuğa eşofman takımı ve ihtiyaç sahibi başarılı 2 çocuğa da burs imkanı sağlandı. Yarışmaya katılan tüm sporculara da tişört, şapka ve su dağıtıldı.

35-torunlar-atletizm-sampiyonasi-foto-12.jpg

Karşıyaka Rotary Kulübü Başkanı Şebnem Guda ise pandemi süreci sonrasında ilk kez düzenlenen 35. Torunlar Atletizm Şampiyonası’na velilerin ve çocukların ısrarlarına duyarsız kalmayıp destek olan Türkiye Atletizm Federasyonu’na teşekkür ederek, “İzmir Atletizm Federasyonu Başkanı Hikmet Öncel’e de emeklerinden dolayı minnettarız” diye konuştu.

35-torunlar-atletizm-sampiyonasi-foto-1.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.