Karşıyaka Sanat Derneği yeni sesler arıyor

Karşıyaka Sanat Derneği yeni sesler arıyor

Erol Gönüldaş şefliğindeki Karşıyaka Sanat Derneği Türk Sanat Müziği Korosu yeni sesler arıyor...

Sesine güvenen, özellikle "sesim güzel ama ben şarkı söylemeye cesaret edemiyorum" diyenlere seslenen Karşıyaka Sanat Derneği Türk Sanat Müziği Korosu şefi Erol Gönüldaş, "her geçen yıl kalite çıtasını daha da yükselten ve konserleri deyim yerindeyse kapalı gişe veren koromuz yeni seslere de açık” dedi.

"Bize yer yoktur" imajını kırdıklarını, yepyeni sesleri ekiplerine aldıklarını ifade eden Erol Gönüldaş, "Kararlı bir yönetimimiz, müzikten anlamam demek alçak gönüllülüğünü gösteren ancak Karşıyaka'da koroların kalitesinin yukarıya çekilmesine vesile olan, hayat deneyimi olduğu kadar da her zaman bizim arkamızda bulunan, Karşıyaka'da el attığı her alanda çığır yaratan, sürekli doğru projeler üreten, dernekleri sıfırdan zirveye çıkaran bir başkana sahip olmanın gururunu yaşıyoruz. Bu da bize güç veriyor. Ben de bu güçle koromuzu zirvede tutmak için elimden gelenden fazlasını yapıyorum. Yepyeni sesleri de koromuza davet ediyor ve bekliyorum. Bizim ekibimize katılmak isteyenler yönetici arkadaşlarımızla temasa geçebilirler. Koromuzun pazar günleri Bostanlı Gode Cengiz Tesislerinde saat 16.00 da başlayan çalışmalarına katılabilirler" dedi.

karsiyaka-sanat-dernegi-konser7.jpg

Gönüldaş 2022 yılında İzmir’de 4 konser planladıklarını bunun yanı sıra Karşıyaka dışında 2, yurt dışında da salgın sonrası Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Yunanistan Sakız Adası ve Bulgaristan Plevne’den gelen konser davetlerini yerine getireceklerini belirtti.

Ünlü şef ve kanun üstadı Erol Gönüldaş, Karşıyaka’da ilk ve tek olan Karşıyaka Çocuk Korosu’na da 7-14 yaş grubu çocuklarımızı beklediklerini sözlerine ekledi. Gönüldaş, Karşıyaka Çocuk Korosu’nun da konserlerinden önce mini konserler vereceğini ifade ederek sözlerini şöyle tamamladı: “Geleceğin müzik yıldızlarını çıkaracak Karşıyaka Çocuk Korosu sadece şarkı türkü söylemiyor. Konservatuara hazırlıyor, ses, nota, solfej eğitimi de veriyor.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.