Karşıyaka Sanat Derneği'nden sürpriz konser...

Karşıyaka Sanat Derneği'nden sürpriz konser...

Karşıyaka Sanat Derneği şimdi de Erol Gönüldaş yönetimindeki Türk Sanat Müziği Korosu ile müzikseverlere harika bir "müzik ziyafeti" çekmeye hazırlanıyor.

Kuruluşu yeni olmasına karşın, Türk Sanat ve Türk Halk Müziği korolarının Karşıyaka ve yurt dışı konserleriyle ses getiren Karşıyaka Sanat Derneği şimdi de Erol Gönüldaş yönetimindeki Türk Sanat Müziği Korosu ile müzikseverlere harika bir "müzik ziyafeti" çekmeye hazırlanıyor.

Karşıyaka Sanat Derneği Sanat Yönetmeni, TRT sanatçısı, Avrupa'nın da yakından tanıdığı kanun üstadı Erol Gönüldaş şefliğinde Türk Sanat Müziği Korosunun nisan ayında Karşıyakalılar başta olmak üzere Ege'den gelecek tüm müzikseverlere harika bir müzik ziyafeti çekmeye hazırlandıklarını belirten Karşıyaka Sanat Derneği Başkan Vekili Muhsin Gürmen, "çalışmalarımızı şevkle sürdürmekteyiz. Sanat yönetmenimiz kanuni şef Erol Gönüldaş bizlere harika bir repertuar hazırladı.  Koromuz bunun üzerinden defalarca geçerek şarkılara konsantre oluyor. Başkanımız Avni Erboy, idari yönden herşeyi dört dörtlük hazırlıyor ve bizlere imkanlar yaratıyor. Nisan ayındaki konserimizde sürprizlerimiz olacak, müzikseverler müziğe doyacak" dedi. 

Geçen yıl Bulgaristan'da başarılı bir konser verdiklerini, bu yıl 3 yurt dışı ve 4 yurt içi teklifi aldıklarını sözlerine ekleyen Gürmen, "program dahilinde bunları değerlendireceğiz" dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.