Karşıyaka Spor Kulübü'ne Yakışan Kongre

Karşıyaka Spor Kulübü'ne Yakışan Kongre

Karşıyaka Belediyesi Zübeyde Hanım Nikahevi’nde Divan Başkanlığını Fatih Diniz’in yaptığı mali genel kurulda Turgay Büyükkarcı başkanlığındaki yönetim kurulu mali ve idari anlamda ibra edildi.

Karşıyaka Spor Kulübü, yüksek katılımlı, sağduyunun ön planda olduğu güzel bir Olağan Mali Genel Kurulu geride bıraktı. Divan Başkanlığını Fatih Diniz’in yaptığı mali genel kurulda Turgay Büyükkarcı başkanlığındaki yönetim kurulu mali ve idari anlamda ibra edildi. Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay’ın da katıldığı kongre, Karşıyaka Belediyesi Zübeyde Hanım Nikahevi’nde gerçekleşti. Kulübün toplam borcunun 20 milyon dolardan 7 milyon dolara indiği açıklandı.

66e5d126-49e0-4178-abce-1525d972bb17.jpg

Yüksek katılımdan ve yapılan olumlu eleştirilerden son derece memnun olduklarını belirten Kulüp Başkanı Turgay Büyükkarcı, “Karşıyaka’ya yakışan pırıl pırıl bir mali kongre oldu. Salondan tüm delegeler omuz omuza ve kol kola çıktı. Tüm genel kurul üyelerini ve büyük Karşıyaka camiasına teşekkür ediyorum. Karşıyaka adına güzel bir atmosferde toplantımızı gerçekleştirdik. 3 ana branşta da yüksek hedeflere koşacağımız bir sezon bizi bekliyor” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.