Karşıyaka Spor Kulübü'nün sevilen siması Altar Toker'den kongrede sert sözler

Karşıyaka Spor Kulübü'nün sevilen siması Altar Toker'den kongrede sert sözler

Karşıyaka Spor Kulübü'nün sevilen simalarından Altar Toker, KSK Başkanı ve Yönetim Kurulu'nu sert sözlerle eleştirdi.

MEDYA EGE - Karşıyaka Spor Kulübü'nün (KSK) sevilen simalarından biri olan ve tanınmış iş insanı Altar Toker kongrede Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı ve Yönetim Kurulu'nu sert sözlerle eleştirdi.

Toker, yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı:

"Buradaki bütün camiayı benim sevdiğim başkanım ve yönetim kurulu kandırdı. Yasakların tümünün parası peşin ödendi. Başkanın bu yasağı kaldıracak gücü varmış ve kaldırdı. Şimdi ben başkanıma şunu söylemek istiyorum; Başkanım bana kulübümüzün hiçbir borcu olmadığını söyledi. 'Sadece 55 milyonluk vergi borcumuz var, hiçbir futbolcunun 1 tl bile alacağı yoktur. Hatta 27 milyon dolarlık da tokenimiz, coinimiz var' dedi. 15 gün sonra 1 lira borcu olmayan bir yerde, 50 milyon lira sadece sekreter borcu var ki o da yapılandırılmış, 148 milyon lira borç görünüyor. Hatta ben dedim ki başkanım bu kadar para harcadın, bu parayı bağışlıyorsan sana helal olsun. Biz bunları konuştuk.
Burası Karşıyaka Spor Kulübü, geçen kongrede bahse konu olan coin kağıtlarından biri konuşuldu mu? Bu kağıtlarda ne var biliyor musunuz? Sporcu alacakları var. Başkan bunu burada açıklayabilirdi. Biz burada coinle kağıt verdik. Bir sporcuya borsa kağıdı verilir mi? Sen bu sporcudan nasıl başarı beklersin? Bu kağıt, lig oynanırken yüzde 500 prim yaptı. Adamın 500 lira alacağı 7,5 milyon lira oldu. Böyle bir mantık var mı? Para vermiyorsun, başarı bekliyorsun. Neyin başarısı? Bu coini kim getirdi buraya? Kulüple nasıl anlaşma yapıldı? Bu coin harcamalarından kulüp ne kazandı?"

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum