Karşıyaka Yapı Fuarı, İnşaat Sektörünü Buluşturacak

Karşıyaka Yapı Fuarı, İnşaat Sektörünü Buluşturacak

12-13 Kasım tarihlerinde Bostanlı Pazar yerinde gerçekleşecek olan Karşıyaka Yapı Fuarı, inşaat sektörünün temsilcilerini bir araya getirecek.

Karşıyaka Müteahhitler ve İşadamları Derneği (KAMİAD) ve Karşıyaka Belediyesi tarafından düzenlenen Karşıyaka Yapı Üreticileri ve Yapı Malzemeleri Fuarı, alanında tanınmış 100'e yakın yapı ve inşaat sektörü temsilcilerini buluşturacak 12-13 Kasım tarihlerinde Bostanlı Pazar yerinde buluşturacak.

Yapı Üreticileri ve Yapı Malzemeleri Fuarı'nın önemli bir sinerji yaratacağını belirten KAMİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akyüz, fuarın İzmir’in kentsel dönüşüm sürecinde önemli işbirliği ve projelere aracılık edeceğini söyledi.

Firmalar Bir Araya Gelecek

KAMİAD Başkanı Ahmet Akyüz, “Pandeminin etkisinin azalmasıyla birlikte bu tür sektörel fuarlara ağırlık vermeyi düşünüyoruz. Sadece İzmir'de değil tüm Ege Bölgesi ve İstanbul gibi ülkenin çeşitli yerlerinde düzenlenen fuarlara da üye firmalarımızla birlikte katılım sağlamayı düşünüyoruz. Fuara İzmir ve Ege başta olmak üzere Türkiye genelinden 100'e yakın önemli firma ve sektör temsilcileri katılacak. Fuar, İzmir'in kentsel dönüşüm sürecinde çok önemli sektörel işbirliklerine ve kent projelerine aracılık edecek” dedi.

ahmet-akyuz.jpeg

Karşıyaka Yapı Üreticileri ve Yapı Malzemeleri Fuarı'nın Vitra ana sponsorluğunda gerçekleşeceğini dile getiren Akyüz, "Bu tür fuarların sektörümüze çok büyük faydaları var. Bu firmaları buluşturarak köprü görevi göreceğiz. Tüm İzmir ve Ege bölgesinin yanı sıra ülkenin dört bir yanından gelen firmaların katılımıyla çeşitli ticari işbirlikleri gerçekleşecek. Aralarında müteahhitler, mobilya, halı, perde, elektrik aydınlatma gibi pek çok farklı sektörün temsilcileri de hem birbiriyle hem de vatandaşla bir araya gelecek.

Tedarikçi firmalar ve müteahhit firmalar işbirliği yapacak. Fuarda panel ve söyleşilere de yer verilecek. Yapı fuarını bundan sonraki yıllarda da geleneksel olarak sürdürmek istiyoruz. Bu fuar etkinliğimizin hazırlanmasında emeği geçen Yönetim Kurulu üyelerime, özellikle Şeyda Fitoz, Tuşe Sümekçi ve Öner Ayaz'a, her daim yanımda olan Başkan yardımcım Yaşar Canferoğlu'na teşekkür ediyorum" açıklamasında bulundu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.