Karşıyaka'da 14 Şubat'a özel yoga etkinliği!

Karşıyaka'da 14 Şubat'a özel yoga etkinliği!

Karşıyaka Belediyesi, Sevgililer Günü kapsamında özel bir yoga etkinliği düzenliyor. Kontenjanla sınırlı olan bu anlamlı buluşmaya katılmak isteyen çiftler, başvurularını belediyenin resmi web sitesi üzerinden yapabiliyor.

Her yaştan vatandaşa spor yaptırma hedefiyle çalışmalarını sürdüren Karşıyaka Belediyesi, 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla ilçede spor ve huzuru bir araya getiren özel bir organizasyona imza atıyor. ‘İki Kalp, Tek Nefes’ sloganıyla gerçekleştirilecek olan Sevgi Yogası etkinliği, 14 Şubat Cumartesi günü saat 19:30’da Muharrem Candaş Spor Salonu’nda düzenlenecek.

1-6.jpeg

SINIRLI KONTENJAN

Katılımcıların bedensel ve ruhsal bir farkındalıkla sevgiyi paylaşmalarını hedefleyen etkinlik, Delungo Coffee & Roasters ve Dodo Pizza’nın katkılarıyla hayata geçirilecek. Kontenjanın sınırlı tutulduğu bu anlamlı buluşmaya katılmak isteyen vatandaşlar, başvurularını Karşıyaka Belediyesi’nin resmi web sitesi olan www.karsiyaka.bel.tr adresi üzerinden gerçekleştirebilecek. Sporun birleştirici gücüyle Sevgililer Günü’ne farklı bir soluk getirecek olan etkinlik, tüm Karşıyakalı yogaseverleri bir araya getirecek. Ayrıca, etkinliğe katılacak vatandaşlara pizza ikramı da yapılacak.

1-9.jpeg

“SEVGİ İKLİMİNİ BİRLİKTE BÜYÜTECEĞİZ”

Karşıyaka Belediye Başkanı Yıldız Ünsal, “Karşıyaka’da sevgiyi ve beraberliği sadece sözle değil, hayatın her alanına yaydığımız etkinliklerle kutlayacağız. Bu özel akşamda hem bedenimizi dinlendireceğiz hem de sevdiklerimizle aynı ritimde buluşarak ruhsal bir dengelenme sağlayacağız. Muharrem Candaş Spor Salonu’nun enerjisini ortak bir nefesle dolduracak, komşuluk ve sevgi bağlarımızı daha da güçlendireceğiz. 14 Şubat’ta gerekleşireceğimiz bu organizasyonla, ilçemizdeki sevgi iklimini ve dayanışma ruhunu hep birlikte büyüteceğiz” diye konuştu.

image-73611a864cac80e40c058dcf0058aee103ab5f2f.webp

1-4.jpeg

1-5.jpeg

1-3.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.